Rīgā filmēs iespaidīgu filmas "Jelgava 94" epizodi; meklē aktierus

tautaruna.lv, Rita Lazda 29.aprīlis 2018, 14:14
 
facebook.com/CASTING BRIDGE
Kā liecina informācija sociālajā tīklā facebook, tad šobrīd tiek meklēti aktieri, kuri būtu gatavi filmēties filmas "Jelgava 94" kādā no epizodēm.
"Casting Bridge" informē, ka 6. maijā Rīgā tiks filmēta epizode ar 84 izbēgušajiem cietumniekiem Jelgavā 1994. gadā. "Tāpēc gaidām pieteikumus no vīriešiem, kam nav matu vai nebūtu žēl no tiem šķirties uz silto pavasara sezonu. Sūti bildi un obligāti norādi telefona numuru - info@castingbridge.lv. " norādīts publikācijā.

Ziņu aģentūra LETA jau iepriekš ziņoja, ka filma "Jelgava 94" būs ironisks un humoristisks pieaugšanas stāsts par identitātes meklējumiem 90.gadu Jelgavā. 1994.gads Jelgavā kļūst leģendārs nevis ar izbēgušajiem cietumniekiem, ne ar jauniešiem, kuri steidz pielūgt mirušo Nirvanas solistu Kurtu Kobeinu, bet gan ar vietējās skolas devītās klases skolnieku Jāni - puiku, ar biezām brillēm, kurš cenšas būt neviena nepamanīts, lai netiktu aizskarts. Vienu dienu Jāņa klasē parādās jauna meitene - Kristīne, kura nezina, ka viņš ir bijis pats neievērojamākais, pats neinteresantākais skolas puisis - tāpēc Jānis nolemj vismaz viņas acīs būt skarbākais un ievērojamākais metālists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas