Zināms, kā tagad klājas Latvijā pazīstamajam ārstam, kas iekļuva smagā avārijā

Portāls nra.lv 3.decembris 2017, 11:00
 
Facebook/Arnolds Skirmanis
Sociālajos tīklos varēja sekot līdzi, ka klājas Latvijā pazīstamajam traumatologa un ortopēda Arnolds Skirmanis, kurš novembra sākuma iekļuva smagā avārijā. Par viņa veselību aizlūdza arī sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Kā sociālajā vietnē Facebook rakstīja Agnese Skirmane, Arnoldam Skirmanim ceļā uz darbu Madonas slimnīcā uzbrauca smagā mašīna.

Vīrietis cīnījās par dzīvību reanimācijā.

Arī Latvijā populārais mūziķis Ralfs Eilands aicināja līdzcilvēkus nepalikt vienaldzīgiem: "Dakteris, kurš man saremontēja abus ceļus ir nonācis nelaimē. No sirds priecāšos, ja sūtīsiet savas labās domas Arnoldam Skirmanim, lai viņš vēl ātrāk tiktu uz kājām! Arnolds ir lielisks cilvēks ar zelta rokām, un viņš ir palīdzējis daudziem! Tagad laiks mums, cik vien to spējam, palīdzēt viņam!”

Pakāpeniski dakteris atlaba un pameta reanimācijas telpas. Ceturtdienas vakarā viņa sievai Agnesei bija ļoti iepriecinoši jaunumi: "Jaunumi par Arnoldu Skirmani ir tik labi, ka gribu padalīties. Jau nākošnedēļ Arnoldu pārvedīs uz rehabilitācijas centru Vaivari.

Ja sākums bija lēns, tad tagad Arnolds ir uzņēmis tempus un neļauj arī mums atslābt. Esmu neizsakāmi laimīga, ka mēs pa visiem viņu noturējām šeit, un tagad viņš ir pilns apņēmības attaisnot mūsu visu lūgšanas un labās domas," vēsta sievietes ieraksts Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:01

Jaunākās diskusijas