Emocionāls stāsts: Kā sirma omīte pārdzīvo "melno posmu" dzīvē

Portāls nra.lv 3.decembris 2017, 16:13
 
Atis Ieviņš/ F64 Photo Agency
Sociālajā tīklā facebook ne reizi vien lasāmi stāsti par cilvēku emocijām brīdī, kad kāds viņiem sniedzis atbalstu vienā no dzīves grūtākajiem brīžiem.

Palīdzības grupas "Palīdzēsim viens otram" dalībnieki oktobra beigās apciemojuši kādu 84 gadus vecu sirmgalvi.

"Omīte dikti sirsnīga, ienācām jau iekšā, viņai jau prieka asaras bira, no tā, ka esam viņu apciemojuši. Apciemojām, jo viņu dzīvē piemklējis "melnais posms", meita, kas ar viltu izmānija mājiņu un tagad neliekas ne zines par savu māmuliņu, ne malciņa, ne pārtika," sociālajā tīklā facebook raksta grupas pārstāvji.

"Sēdēju pretī omītei un stingri ar pildspalvu drukāju viņas teikto, ik pa laikam roka nodreb jo kamols jau ir uzskāpis ļoti augstu. Daina piesēdās tuvāk omītei, lai viņa tik ļoti nepārdzīvo - samīļo, un saka "Viss būs kārtībā". Tas cik ļoti omīte sapriecājās, tas lika atkal un atkal saprast par ko mēs cīnamies."

"Sēdējām runājām, runājām par viņas jaunību, stāstija, kā sapazinusies ar savu vīru - to visu biji tik aizraujoši klausīties.Aši aizskrējām uz mašīnu pēc "ciema kukuļa - šokolādes koņčiņas". Omīte ļoti priecājās, iedeva man kārtīgu buču uz vaiga un mīļi atvadijāmies.

Tāpat palidzības organizācijas pārstāvji mums katram atgādina: "Ja mēs katrs darīsim laipnas un skaistas lietas - pasaule būs skaista. Ja pasaule būs skaista - skaisti būsim mēs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas