Vīrietis izdara pašnāvību "Red Bull" dzērienu dēļ

Portāls nra.lv 27.decembris 2017, 18:20
 
AFP/ SCANPIX
Pēc tam, kad 25 gadus vecā Džastina Bartolomeo laulība izjuka, savu depresiju viņš sāka ārstēt ar enerģijas dzērieniem, taču tas nepalīdzēja un jaunais vīrietis izdarīja pašnāvību.
Kā izdevumam „The Sun” pastāstīja mirušā vīrieša tēvs, Džastins katru rītu pirka „Red Bull” dzērienu lielo iepakojumu un dienā izdzēra aptuveni piecpadsmit bundžas.

Tēvs pastāstīja, ka dēls cieta no depresijas un visi viņa mēģinājumi atturēt dēlu no enerģijas dzērienu lietošanas beidzās bez rezultātiem.

„Viņš man teica, ka nevar bez tiem dzērieniem dzīvot, nevar apstāties,” sacīja vīrietis.

Taču enerģijas dzērieni nespēja glābt Džastinu no depresijas, vēl jo vairāk - viņš sāka pārdzīvot vēl pamatīgāk, kad sāka apzināties savu atkarību no dzērieniem. Rezultātā Džastins izdarīja pašnāvību.

Tagad viņa tēvs uzskata, ka šie dzērieni vispār ir jāaizliedz.

„Mans dēls gāja bojā enerģijas dzērienu dēļ... viņam bija atkarība no „Red Bull”. Es domāju, ka šie dzērieni ir jāaizliedz!” uzskata Džastina tēvs.

Tikmēr vietējās varasiestādes paziņojušas, ka nav atklāta dzēriena negatīvā ietekme uz organismu, ja ievēro ražotāja norādīto devu, līz ar to nav pamata dzērienu aizliegt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:55

Jaunākās diskusijas