Par peldi Rīgas kanālā divi francūži samaksā sodu - 320 eiro

Portāls nra.lv 5.jūnijs 2017, 21:39
 
Attēls no notikuma vietas
3.jūnijā neilgi pēc pulksten 19.00 Rīgas pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, patrulējot Brīvības pieminekļa apkaimē, pamanīja divus vīriešus, kuri peldas kanālā.

Policisti devās pie Latvijas Nacionālās operas tiltiņa, kur abi vīrieši aši izrāpās ārā no kanāla. Viens no viņiem nolēma novilkt pēdējo apģērba gabalu - apakšbikses. Policisti piegāja pie vīrieša un lika viņam nekavējoties apģērbties.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka abi jaunie vīrieši ir tūristi no Francijas, kuri kopā ar vairākiem draugiem nolēmuši Rīgā nosvinēt vecpuišu ballīti. Tāpat no abiem svinētājiem bija jūtama spēcīga alkoholam raksturīgā smaka.

Uz notikumu vietu izsaukta tuvākā ekipāža, lai nodrošinātu pārkāpumu lietvedību. Pēc brīža notikuma vietā ieradās autopatruļas darbinieki, kuri abus vīriešus nogādāja dežūrdaļā, kur veiktas alkohola koncentrācijas pārbaudes izelpās.

Vienam no viņiem konstatēts 1,31 promiles reibums, savukārt otram 1,53 promiļu reibums. Nodrošinot lietvedību, saņemta informācija arī no pilsētas videonovērošanas darbiniekiem, kuri caur kameras aci piefiksējuši, ka abas personas arī urinējušas no tiltiņa kanālā.

Abiem francūžiem sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu, kas izpaužas kā sabiedriskā miera traucēšana, necieņa pret sabiedrību vai nekaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas.

Vīrietim, kurš bija atkailinājis arī savus dzimumorgānus uzlikts naudas sods 250 eiro apmērā, savukārt otram vīrietim 70 eiro naudas sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas