Cilvēki šūmējas: Deputāti dzīvo uz citas planētas, viņi neredz, kas notiek valstī

Portāls nra.lv 25.augusts 2017, 18:42
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Aivara Markota ieraksts facebook, kurā viņš publicējis savas pārdomas par notiekošo valstī, nav palicis nepamanīts - ar to dalījušies gandrīz 1100 sociālā tīkla lietotāji.

"Pie ieejas RIMI jauna ģimene ilgi pēta, kādiem produktiem šodien ir atlaides un spriež, kas viņiem šodien vairāk vajadzīgs .. SKY ikdienā ir tukšs.. tirgū sirma omīte ar asarām acīs lūdzas, lai nopērku mazu kārbiņu ar meža mellenēm, jo vajagot naudiņu zālēm,.. pa visu Valdemāra ielu pie atkritumu konteineriem vakaros veidojas rindas - cilvēki cenšas atrast ko ēdamu vai ģērbjamu... lidostā jauna sieviete noģībst, atvadoties no saviem 3 mazajiem bērniem, lai dotos meklēt iztikas līdzekļus svešatnē..

bet tikmēr dažus gaišus prātus nomāc rūpes, kā apturēt pārāk strauju valsts attīstību, kas jau draudot ar ekonomikas pārkaršanu.. Ašeradens, Rimševics, tagad arī Platais.. viņi ko, dzīvo uz citas planētas? viņi neredz, ka Latvija katru gadu zaudē vienas Cēsis?

Viņi nesaprot, ka lielākā daļa valsts iedzīvotāju ar mokām savelk galus kopā? Viņi neredz, ka cilvēki nespēj normāli aizvest bērnus uz skolu vai vecākus pie ārsta, jo ceļi ir neizbraucami, ka nevienam nav daļas par veciem slimiem cilvēkiem, ka ikvienu jaunuzsāktu biznesu nomāc neskaitāmu a priori naidīgu pārbaužu brigādes.. ja nu kaut kur ir pārkaršana, tad tikai neefektīvās ierēdniecības izaugsmes tempos un valsts izdevumu pieaugumā. lielākā daļa šo gudrinieku saviem spēkiem, ar savu risku un uzņēmību nav nopelnījuši ne centa... viņi dzīvo absurdā ciparu maģijā ar skatu un cerību un sunisku pakļāvību kaut kādām absurdām Briseles jeb savās ierēdnieciskajās galviņās radītām mantrām jeb pat mantriņām.. eu, attopieties!! mēs nepārkarstam.. mēs atdziestam..," raksta Aivars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas