"Kad novācam pēdējo ražu un tomātu ir tik daudz, ka nevar uzreiz apēst, tad gatavojam ziemai (drīzāk rudenim, jo apēdās ātri). Jau otro gadu pēc kārtas gatavoju pēc mīļās Signe receptes un varu ieteikt arī citiem tomātu mīļiem!
Ieva Bondare
5 stundas krāsnī uz 110 grādiem "žāvē" tomātiņus. Tad tomātiņus liek pa kārtai burkā lej klāt labu olīvelļu + ķiplociņi + rozmarīns + timiāna zariņš + baziliku + drusku sāls un pipari. Uzglabāt ledusskapī!
Mājās garantēta fantastiska smarža un garšīgs gala rezultāts burkā!
Lai skaista sestdiena mums visiem!" raksta Ieva Bondare.
Ieva Bondare
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.