Sanktpēterburgas meitenes teiktais.

DŽA

Krievija vienmēr ir bijusi balto spēku pusē,  bet pasauli ir pārņēmis Sātans,  melnie spēki.  Tagad krievija cīnās par pasaules izdzīvošanu, cīnās pret Sātanu. Kurš cits var apstādināt Sātana varu, ja ne krievija! Ukrainā bija tumšie spēki, Sātana pakļautie,  tad nu krievi atbrīvo Ukrainu! Labu darbu dara, jo, kopā ar krieviem, ir pats Dievs! Ukraiņiem vajag nolikt ieročus un pieņemt gaismu, ko krievi viņiem nes. Kad tiks atbrīvota visa Ukraina, krievija sāks atbrīvot pārējās valstis, jo Dievs to krievijai teica!

Meitenei ir ap 30 gadiem. Tik jauna un tik stulba. Ko moskoljiem špricē? 

Vai tiešām kādam ir šaubas par to, ka "russkij mir" ir fašisms? Visa pasaule ir Sātana varā, tikai krievija ir gaišais spēks? Visa pasaule neieredz krievus, neieredz dēļ tās šausmīgās mentālās atpalicības. Dēļ pretīgās, nepieņemamās uzvedības. Dēļ agresivitātes, alkoholisma un degradācijas. Jā, tieši tādēļ krievus neieredz.

17.aprīlis, 20:41 (17.aprīlis, 21:27 - labots)
V ilis Gutmanis

Riet vēl nav apnicis? Lai kādu tēmu jūs ... neatvērtu jūs vienalga paliksiet zaudētājos. Varētu  varbūt to pamatot ar jūsu audzināšanu taču vairāk sliecos domātka tas ir dēļ jūsu vājā saprāta. Vienmēr jūs vēlaties apliet ar samazgām citus lai uz viņu fona izskatītos balts un pūkains. Kaut gan patiesībā esat netīrs un ar nelāgu smaku!

17.aprīlis, 22:04
DŽA

V ili, idiota gabal, es tikai atstāstīju Sanktpēterburgas meitenes teikto. Es neko neizdomāju.  Un? Hallo, v ijebok? Ja tev ir pretenzijas, tās, lūdzu, nodod  moskolienei, tai, no Sanktpēterburgas. 

17.aprīlis, 22:13 (17.aprīlis, 22:15 - labots)
Wolf Cosmos

Vinam tak maksa par riesanu visos portalos.

17.aprīlis, 22:49
Aleksandrs78

Šīs tēmas autora teksts pēc zombētās personas muļķības atstāsta ir ļoti atbilstoš un pareizs! Un tikai pērkamie kremliskie salašņas, vēl nesodītie par saviem 5.kolonnas meliem var tik stulbā un tik stiprā spoguļtekstā sevi izgaismot! Bet jāsaka tiem būs šādi, smirdošo, veco savu ādu glābjot:

"Riet mums vēl nav apnicis, jo sekas vēl neapjēdzam, bet labumus saņemam, paldies dižajam Pū'! Lai kādu godīgu tēmu jūsu LV pilsoņi te neuzsāktu... jūs vienalga paliksiet zaudētājos, jo mēs visu apgriezīsim ačgārni un nomuļāsim katrs rakstot ar daudziem nikiem, līdz jūs pagursiet, jo esiet vienkārši, ikdienišķi, bet mēs algoti diennakts režīma profi! Ja nu vajadzēs, varbūt varētu mūsu neslēpto ļaunumu, bezsirdību un trulu kremļa agresijas nemaskētu slavināšanu un noziegumu attaisnošanu, to pamatot ar mūsu kremlisko audzināšanu no bērna kājas! Taču vairāk mūs draņķus attaisnotu sliekšanās jums domāt, ka tas ir dēļ mūsu vājā saprāta, panāktu padomijas dresūras režīma gados. Vienmēr mūs tur mācīja naski apliet ar samazgām citus, lai uz viņu fona izskatītos balti un pūkaini, kaut gan patiesībā esam fiziski un garīgi netīri atkritumi, ar nelāgu smaku un atbilstošu kraupainu izskatu! Mēs labi apzināmies, ka esam zemiski lopi jūsu valstī un jūsu tautas vidū esam kā smirdošas, gļotainas dēles, kas jums piesūkušās jau gadiem ilgi! Bet bez jūsu palīdzības, veirs nevaram šo savu naidpilno lopiskumu paši izbeigt Un arī sods mums par to draud! Lūdzu jūs un jūsu atbilstošās iestādes mums palīdzēt un tā izglābt mūs no soda uzkrāšanas un no sitieniem jau no abām pusēm?!"

18.aprīlis, 0:31
V ilis Gutmanis

 Aleksandrs78

 Gribētos jautāt kas tad ir apgriezts otrādi? Drīzāk jau varētu teikt pretējo ka runājot par visām tām muļķībām kuras jūs salasāt pa visādākām atkritumu izgāztuvēm, jums atbild ar reāliem faktiem. Kaut gan ņēmot tēmas iesācēja tekstu ir dots kaut kāds visdrīzāk izdomājums un pasniegts kā reāls fakts. Lai arī cik tas neliktos smieklīgi ar lētu ne ar ko neapliecinātu propogandu nodarbojaties tiesi jūs un kad jums nepietiek argumentu tad tieši arī sākās samazgu liešana no jūsu puses.  Par to ka jūs katrā tāmā kuru atverat paliekat zaudētāja lomā jo kad jums uz ne ar ko nepamatotiem izdomājumiem atbild ar faktiem jūs vai nu sākat lietot rupjības vai arī uzmetat lūpu un aizejat. Jūs vienmēr paliksiet tehniskie zaudētāji ja neizmainīsiet savu uzvedību. Diemžēl šī funkcija jums ir liegta.

18.aprīlis, 6:29
DŽA

Šodien redzēju vēl vienu moskolieti.  Viņas teiktais- krievija neuzbruka Ukrainai, krievija atnāca Ukrainai palīdzēt, jo krievija vienmēr visiem palīdz!

Kā palīdzēja? Mariupole tika pilnībā sagrauta un mira 100 000 civiliedzīvotāji! Jā, sievietes, bērni un veci cilvēki... un Mariupolē, pārsvarā, dzīvoja etniskie krievi. 

18.aprīlis, 11:19 (18.aprīlis, 11:28 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu redzat  ... atkal jūsu totālā nezināšana nostrādāja pret jums. Jūsu sirdsmīļotajiem Ukraiņiem vajadzēja tikai piekrist austrumu rģionu autonomijai un nevajadzētu raudāt pat  it kā 100 000 mirušo civiliedzīvotāju. Gribēja uzspiest citiem savu gribu rezultatā tagad Ukraina ir vairāk mirušo nekā dzīvo. Tā kā nav ko vainot Krieviju par to ka viņa aizstāvsavas tautības cilvēkus. Latvijai un tādiem kā jūs diemžēl tas ir kā ar kājām līdz mēnesim. Par to ka jūs te deklarjat par etniskiem krieviem tos vairāk iznīcināja tie paši jūsu apjūsmotie Ukraiņu nacisti.

18.aprīlis, 12:23
DŽA

Kā jūs domājat, ja Dieva gaismas nesējs izvaroja četrgadīgu bērniņu, viņš, tajā aktā, izpildīja Dieva gribu un ieguldīja savu artavu cīņā pret Sātanu?

Jā, "gaismas nesēji" nodarbojās ar izvarošanām. Un, patiešām, jaunākajam upurim bija tikai 4(!!!) gadi! Visus "balto spēku" izdarītos noziegumus dokumentēja ANO izmeklēšanas komisija, tika fiksēti vairāk, kā 6000, veselam saprātam neaptverami noziegumi. Arī tādi, ka orki ienāk ukraiņu mājās, vīru nošauj,  sievieti izvaro...un arī nošauj...

Labie, gaišie spēki??? Uzskatu to, ka krievija ir jāizdzēš fiziski.

 

18.aprīlis, 12:31 (18.aprīlis, 12:42 - labots)
Jelena Sergejeva

Vili, es jau nekādīgi negribētu lai tie sūda brāļi "aizstāv" manas tiesības. Gribētu redzēt, kā tu gaudotu, kad viņi tevi rakom priekšā paņems. Šitiem ir vienalga, par parašņu, vai pret. Mongoļu pēcteči brauc pāri visiem.. Tāds nu tev mankurtam liktenis, uz kuru pusi vajadzēs, tur pagriezīsi pakaļu. 

18.aprīlis, 13:15
Dzēsts lietotājs

DŽA un Jelena Sergejeva

pilnīgi jums piekrītu…

Es tik ceru, ka V ilis Gutmanis tad kad viņu atbrīvos un ieies viņā … viņa mīļotā krievija (vislabākais būtu pats putins), viņš visu varbūt beidzot saprastu, bet tas jau diez vai notiks, jo krievija jau nebūs vainīga nekad… Bet es jau ceru, ka nekad tas nenotiks, nepiepildīsies V ilis Gutmanis sapnis par krieviju.

18.aprīlis, 15:05
V ilis Gutmanis

Nu re salasijās kopā trīs personāži kuriem kopumā IQ lidz desmit neaizvelk un sāk iztirzāt tēmu kas būtu ja būtu. Pirmais ... letāls šizofrēniķis kas savas murgainās fantazijas uztver kā svētu patiesību. Otrā Jelena Sergejeva arī tāda nevisai attīstīta persona mīl draudēt ar to ka fiziski var izrēķinaties, bet kad piedāvā tikties apklust jo labi saprot ka no tādas tikšanās vietas var arī neaiziet. Trešais Dzēsts lietotājs ir diezgan interesanta personība kurai raksturīga personības dalīsanās dēļ kuras principā visiem trijiem vienmēr kāds traucēs dzīvot. Jo veidot normālas attiecības ar apkārtējiem kuriem katram ir savs viedoklis viņi nespēj. Tādēļ arī ir tāds suņu gaudas.

18.aprīlis, 15:36
DŽA

Interesantas ir "čata ruletes", kurās Ukrainas blogeri runā ar moskoļiem. Moskoļiem brīvība ir verdzība un nezināšana ir spēks. 

Šodien skatījos, kā viens moskolis, aš, ar putām uz lūpām, bļāva, ka ASV uzbruka krievijai! Tagad krievija karo ar ASV! Bet Ukrainai krievija uzbrukusi nav, ukraiņi tak brāļu tauta esot !!!

Es nesaprotu. Moskoļiem tiešām nepielec tas, kāds karš būs ar NATO?

18.aprīlis, 15:53
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ir tas fakts kā ... pats nesaprot ko runā. Jo ja NATO ir veidota kā aizsardzības struktūra tad parkādu karu variet runa. Ja NATO ir agresīvs bloks ko ar katru dienu viņš apliecina, tad ieteikums priekš vadības būtu - izdarat pašnāvību ja gribat izraisīt karu jo sadegt kodol ugunskurā nevienam negribās.

18.aprīlis, 17:22
Jelena Sergejeva

Pamuļķais analfabēt, kad tad es ateicos tevi samizot? Vilīt, plānprātību vajag ārstēt, nevis ar to lielīties, tāpat bez tevis idiotu pietiek. 

18.aprīlis, 17:22
Stāstnieks

Ņemot vērā, kā Ukraina vēršas pret pareizticīgo baznīcu var tiešām teikt, ka Ukrainā pie varas ir tumšie spēki.

18.aprīlis, 19:42
DŽA

V ili , analfabēt, "parkādu karu variet runa"? Idiot, runa neiet, runai nav kāju!

Un, krievijas fiderācija, labi saprot to, kāds karš būs ar NATO. 

Kamdēļ kremļa fašisti uzbruka Ukrainai? Kijeva trijās dienās??? 

18.aprīlis, 19:43
DŽA

Stāstnieks, dalbojeb, ir moskovijas "pareizticīgo baznīca", kuras līderis "moskovijas metropolīts", bijušais kgbesnjiks, iesvēta atomraķetes un aicina nogalināt ukraiņus! Tieši moskovijas baznīcā valda Sātans!

Ukrainā ir Kijevas pareizticīgo baznīca. Atdalījās no fašistu moskovijas.

Stāstnieks/ munnj, tu tak viens idiota gabals esi.

18.aprīlis, 19:54 (18.aprīlis, 20:00 - labots)
Stāstnieks

Slimais izdzimtenis Dža, kā parasti neko nezina un nesaprot.

Krievu pareizticīgo baznīca svēta ieročus un karvīrus aizsardzībai. Lasām: "Он утверждает продолжение практики благословения воинов на защиту ближних и Отечества, допускает благословение личного оружия (например, кортика или сабли), но для остальных видов оружия предлагает только окропление святой водой. Это действие не придает сакральный характер оружию, но может оградить его носителей от чрезмерного и злонамеренного использования, противоречащего воинскому долгу и чести"

Nav tāda Maskavas metropolīta.

Krievu pareizticīgo baznīca nav aicinājus nogalināt ukraiņus. Tu melo maita.

Tas ko dara Ukraina - izmet no Krievu pareizticīgo baznīcām mācītājus un visādi vajājot viņus grauj ticību kā tādu, grauj visas tautas morāli. Muļķim jābūt, lai to nesaprastu.

 

18.aprīlis, 20:10
DŽA

Stāstnieks/ munnj, izvelc pimpi no mutes! Krievijā nav baznīcas, krievijā ir fašisms, krievijas baznīca ir Sātana pārņemta. Sātanistu sekta tā ir. 

Stāstnieks/ munnj, tā arī neesi pateicis to, kamdēļ tev, ujebok, ir divi profili? Viens kā Stāstnieks, otrs kā munins. Divas seemochku pakas saņem?

18.aprīlis, 20:33

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:27

Jaunākās diskusijas