Terora akts Maskavā, 22. martā, Crocus City Hall.

DŽA

Pēc kremļa versijas, tur darbojās četri Tadžikistānas pilsoņi, it kā, islāma valsts interesēs. Tadžiki gan tādi "ubogiji", viņi to nespētu izdarīt. 

Ir daudzi video par notikušo. Tadžiku nav. Kas ir? Divas grupas, īpaši apmācītas, katrā pa četriem cilvēkiem. Trešā grupa bija uz halles jumta.

Kamdēļ tas putinam vajadzīgs bija, tiešām nezinu.

Notikušais Maskavā, Crocus City Hall, bija labi pārdomāta, kremļa speciālo dienestu operācija. 

Vēl viens putina noziegums, šoreiz pret krievijas tautu.

 

2.aprīlis, 18:31
DŽA

Kamdēļ, kremļa speciālās vienības, veica terora aktu pret krievijas pilsoņiem? 

2.aprīlis, 19:14
Ir tāds

...Trešā grupa bija uz trakonama jumta. Bet ceturtā grupa kopā ar mazo, pūkaino draudziņu no Vāczemes tusēja vienā treakonama palātā! Pie reizes pastāsti, vai pie tā, ka tu esi smagi garīgi slims, Putins un divas īpaši apmācītas grupas, katrā pa četriem cilvēkiem un trešā grupa uz trakonama jumta arī ir vainīgi? Kurā šizofrēnijas saasinājuma brīdī tu skatījies  tos daudzos video par notikušo? Tadžiku tur nebija! Tu taču tos nepasauci pie sevis. Kas bija? Pokemoni, dormidoni, digimoni, džajimoni, džedaji, mikīpeles, Toms un Džerijs, Sarkangalvīte ar vilku zem rokas un vecmāmiņu pie saites un citi tavi draugi, visi pilnā sastāvā! Kamdēļ, pasaku zemes speciālās vienības, veica seksuālas darbibas un perversu aktu pret jau tā nelaimīgo, mazo, pūkaino draudziņu no Vāczemes garo vārgo klīnikas kur tas guļ pamperos piesiets pie gultas, skatās vaniļas griestos un ar savu bezzobaino mutīti smaida līdz austiņām? Tas ir garā vārgo tiesību pārkāpums, jāsūdzās pašam Baidonim, tas noteikti sapratīs, savējais, kā nekā!

3.aprīlis, 11:09 (3.aprīlis, 11:11 - labots)
Andis

“1. Kamdēļ tas putinam vajadzīgs bija, tiešām nezinu. 2. Notikušais Maskavā, Crocus City Hall, bija labi pārdomāta, kremļa speciālo dienestu operācija. 3. Vēl viens putina noziegums, šoreiz pret krievijas tautu.”©

Dža, jūs tiešām nesaprotiet, ka rakstot pirmo punktu jūs vairs nevariet rakstīt sekojošos divus? Jums būtu jāsavāc visi iespējamie fakti, bet ne jātiražē kādas ieinteresētas puses secinājumus. Vēl jo vairāk, ka tā pati ir aizdomās turamā, jo rokraksts ir tās. Protams, to spētu specdienesti viltot, bet tad ir ASV brīdinājums saviem pilsoņiem neapmeklēt masu pasākumus, TAI SKAITĀ KONCERTUS, ar šo pasakot, ka terora akts tiks veikts tieši pret koncerta apmeklētājiem. Tālākais, ASV tūlīt pēc t.a. paziņo, ka tajā nav piedalījusies Ukrainas puse, kas norāda, ka ASV tiešām zin organizētāju un tā tieši var būt Ukraina, jo versija par islāma teroristiem uzreiz atkrīt - islāma teroristi nenogalina par naudu un vēl pārkāpjot islāma likumus. Kur tad vēl prasību neesamība.

Kas attiecās uz fiksētiem vienādi ģērbtiem, tad tie varēja būt gan t.a. līdzdalībnieki no Ukrainas puses, gan specdienestu aģenti, kuru uzdevums varēja nebūt palīdzēt koordinēt noziegumu, bet to novēst vai vismaz fiksēt noziegumu, lai pēc tam noziegumu varētu atklāt. Par labu Krievijas pusei ir fakts, ka t.a. izpildītāji nav likvidēti vai vismaz padarīti mēmi, kā tas bija ar Bostonas čečenu.  

Pats dīvainākais, ka līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem neizteica Ukrainas un Latvijas amatpersonas. Varbūt ka tas skaidrojams, ka tās abas ir  t.a. dalībnieces?

3.aprīlis, 13:33
ivans ļevs

Sliecos par versiju, ka zirnekļu burkā paši sevi ēd kopā. Jeb iekšējās lietās tiek kārtotas starp grupējumjiem. Tādēļ arī gļēvā bunkurā žurka uzreiz ielīda alā un pazuda.

 

ISIS dara par naudu un kā vēl dara, bet nu jums būs jasacer visvaajpraatiigaakaas teorijas. Obligāti protams iesaistot Ukrainu, anglosakšus un ASV. Ideālā gadījumā arī Baltiju. 

 

3.aprīlis, 14:01 (3.aprīlis, 14:02 - labots)
Ir tāds

ļovuška vaņačka, man ir patiess prieks,ka tu sliecies, bet vari arī liekties, tikai mini kaut vienu faktu kurš apstiprinātu tavu sliekšanos un liekšanos. Tukša runa! Andis vismaz min argumentus kāpēc viņš tā uzskata, bet tev nekā tāda nav, jo tu domā, ka tas ir tā tāpēc, ka tu tā domā nevis tāpēc ka tas tā ir. Latviski to sauc par tukšu diršanu, kad no tevis smird pa gabalu, bet sūda kā nav, tā nav, ir tikai tukšas, smirdīgas gāzes, nekā vairāk! 

3.aprīlis, 14:37
Andis

"ISIS dara par naudu un kā vēl dara" ©

Bez naudas vēl uzrādīju citus kritērijus un lai varētu teikt, ka tas tiešām bija ISIS, tad jāizpilda visi nosacījumi. Kas attiecas uz anglosakšiem, tad ir tāds apzīmējums - slepkavība angļu stilā, kas nozīmē bez iemesla, kāds arī bija uzbrukums "Crocus City Hall" , bez prasībām, bez ķīlniekiem un izpildītāji paņem pēdu. Būtu viņi veiksmīgi nonākuši Ukrainā, viņus tāpat uz vietas likvidētu... tiešām, kur tādus muļķus jāmeklē. Jā, un kur būtu jūsu versija un kā izskaidrosiet, ka ASV visu tik labi zināja, kur un kas to visu organizē vēl pirms jumta iebrukuma. Tieši tas ir iemesls, kādēļ anglosakši ir aizdomās turamie. Par cik tai ir instruments Ukraina, tad ar tās palīdzību noziegumu paveica. Latviju pieminēju, lai parādītu kādi idioti pie tās vadības.

3.aprīlis, 14:42
ivans ļevs

Andis tukšu atgremo kremļa propogandu jeb tukši dirš. Viss balstīts uz pieņēmumiem bez jebkādiem pierādījumiem.

Ak tad paši ASV atnāca un teica, ka ir iespējams uzbrukums ko paši veiks. :D Neaizmirsti, ka krievija ASV brīdinājumu nosauca par panikas celšanu un huinju. 

Un ja kas, pat jūsu putins apstiprināja, ka tie bija teroristi. Sanāk, ka viņs melo? ;) 

 

Saprotu, ka rašistiskajai krievai vajag savu ārējo ienaidnieku mūžīgo, bet kam jums tas vajadzīgs? Pieskaitat sevi pie krievu pasaules?

3.aprīlis, 15:33 (3.aprīlis, 15:34 - labots)
Andis

Dža ļev, ar tukšu diršanu nodarbojaties jūs, jo jums nav faktu no kuriem izdariet kādus savus secinājumus, bet ir paņemti pliki "secinājumi" no ukru propagandas saitiem. Par cik patiesība slēpjās sīkumos, tad tāds sīkums slēpjas ASV vēstījumā , "tai skaitā koncertu apmeklējumi ". Tas ir paņēmiens, kā kaut ko izcelt vai pievērst kam uzmanību, ja nevēlas kāda iemesla dēļ to atklāti pateikt. Krievijas vērtējumā nekā nepareiza nav, jo ja ir kāda informācija, tad to jānodod, dienestiem, kuri spējīgi nelaimi novērst, bet nevis kas nekonkrēts jāizmet publiskā telpā, lai pūlis uzšūmējas. 

"pat jūsu putins apstiprināja, ka tie bija teroristi." ©

O... esmu ticis pie sava Putina, tas labi, būs pie kā vārdu aizlikt par Latviju. Kaut arī "teroristi"/terorisms un citi tā atvasinājumi juridiski neeksistē, taču ar šādu izteikumu Putins raksturo notikušo, bet ne apzīmē konkrēto subjektu, kurš to veica. 

3.aprīlis, 16:21 (3.aprīlis, 16:22 - labots)
Ir tāds

ļovačka vaņačkin, tu tikai grābsties kā mironis gar svecēm. Tu neatgremo, ja neesi lielais zālēdājs kremļa propogandu. Tu balstīts uz pieņēmumiem ar pierādījumiem! Liec pierādījumus galdā! Nezinu ko Putins ir teicis, bet, ja viņš apstiprināja, ka tie bija teroristi tad jau viņš nekādi nemeloja. Terors ir pret civiliedzīvotājiem vērsts vardarbības veids ar nolūku izraisīt spēcīgas bailes un realizēt terorisma veicēja intereses. Teroristi ir tā izpildītāji. Es nezinu, bet tu tik labi zini, ka Krievija ASV brīdinājumu nosauca par panikas celšanu? Ko tu tik ļoti interesējies ko kāds Krievijā saka. Šķiet, tu būtu gatavs sēdēt sausās atejas bedrē un pieciest, ka visi atvieglojas tev uz galvas, ka tikai dzirdētu ko kāds Krievijā ir teicis. Lūdzu uzraksti kaut vienu argumentu kurš liktu domāt, ka tev ir taisnība, savas konspiroloģiskās teorijas vari stāstīt saviem domu biedriem pie trešā polša, savai vecmāmiņai pirms gulētiešanas, savam sunītim pie pusdienām utt., bet nestāsti tos šeit. Beidz apvainot citus, kādreiz tā var aizrunāties par tālu! Man vienalga kādai pasaulei tu sevi pieskaiti, kaut vai lielā pasaku meža dīvainīšu pasaulei, tikai tas maz kādu interesē, tava lielā pasaku meža dīvainīši to jau tāpat zina, varbūt tava vecmāmiņa vai sunītis to nezina, tad tiem arī vari izstāstīt. 

Pirms nākamo reiz raksti lūdzu izepildi testu https://www.la.lv/testi/tests-atbildi-uz-siem-akigajiem-jautajumiem-un-noskaidro-savu-iq-limeni un uzraksti ko tev teica pirms sāc ko rakstīt. 

3.aprīlis, 16:22
ivans ļevs

Man ir tikpat daudz pierādījumi cik jūsu murgiem. Tātad nekādi. Izsaku versiju, ka krievijā notiek iekšējās.cijas par varu un kāds labi samaksāja arī ISIS. krievos cīņa par varu valdnieka vājuma brīdi nav nekas neparasts un vēsturē vairākas reizes pieredzēts uz kā arī balstu savu teoriju. 

Mani gan ir pierādījumi par to, ka pusmetrs teica par ISIS - https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/25.03.2024-putins-piemaskavas-terorakts-sarikots-ar-radikalo-islamistu-rokam.a548065/ ko nu?

Mani arī pierādījumi, ka krievija ņirdza par ASV brīdinājumiem: 

Jums gan būs jāpārtulko uz tiem krievu hiliogrifiem vai paši atrodat krieviski to info. Zinu, ka jums ar informāciju latviešu un angļu valodā ir grūtības. 

https://www.ft.com/content/43812009-f7fc-4ddb-85d9-04d8165c7dd1

 

Kādi ir pierādījumi jūsu murgiem?

 

 

3.aprīlis, 17:27 (3.aprīlis, 17:27 - labots)
Ir tāds

Bērniņ mazais, žēl ka tavi informācijas avoti neparādija kā teroristi tūlīt pēc aizturēšanas stāsta kā viņi ir saņēmuši atlīdzību no Ukrainas. Pameklē Krievijas TV ziņu raidījumus 23. martā un vēlāk. Tur atradīsi ne vienu vien kanālu. Bez tam atceries, ka informācija no pirmavota, šai gadījumā no Krievijas būs ticamāka, kā tā ko jau atreferē latviešu mēdiji. Tā,ka saproti, viens raksts Latvijas mēdijos pret video ar aizturēto pratināšanu nu nekādi neiztur kritiku. Ko nu? 

Atceries, ka hieroglīfi ir rakstu zīmes kuras ietver sevī vārdu vai skaņu, tos lieto valodās kurās nav alfabēta. Un atceries, ka pūst pret vēju nav labi, visu var dabūt atpakaļ! 

3.aprīlis, 18:13
ivans ļevs

putins to Latvijas medijiem paziņoja? Vai tomēr krievijas? Man ielikt pirmavotu, kur putins to teica, tad ticeesi vai teiksim, ka tas nav pirmavots?

Ja tev grieztu nost ausi, tu pateiktu, ka putins tavus bērnus ir apēdis un Baidens ir labākais. Tam ukraiņu pusmiljonu rubļiem var ticēt tikai garīgi atpalicis cilvēks. Par 5000€ neviens nedariitu neko šādu. Kā arī iet jau pretrunā ar tavu stāstu par amerikāņu un angļu specdienestiem. Varbūt viņi saņēma tos pusmiljons tualetes papīrus? :D :D :D :D

 

 

3.aprīlis, 18:30
Andis

“Man ir tikpat daudz pierādījumi cik jūsu murgiem. Tātad nekādi. Izsaku versiju, ka krievijā notiek iekšējās.ciņas par varu un kāds labi samaksāja arī ISIS.”©

Ja nekā nav, tad jāskata visas versijas un tad no tām ņemot palīgā loģiku izsecina pašu reālāko. Versija par iekšējām cīņām kā būtu sasaistāma ar pastrādāto noziegumu? Par labi samaksāts ISIS, tas jā – bija taču kādam jāuzņemas atbildību, jo citādāk jau tikai viens virziens uz Kijevu un tās saimniekiem.

“Mani gan ir pierādījumi par to, ka pusmetrs teica par ISIS” ©

Pusmetrs izmeklēšanu vada? Man interesē tikai tas, ko saka Bastrīkins un Bortņikovs. Pēdējais apgalvo, ka tas viss veikts ar Ukrainas līdzdalību un bez tās galīgi nekā. Politiķi tālāk jau sākotnējo izmaina savām vajadzībām un tirgošanās rezultāta reālie notikumi tiek parādīti tā, ka neko saprast vairs nav iespējams. Bet politiskā situācija ne no kā gan mainās pēc tam.

“Man ir arī pierādījumi, ka krievija ņirdza par ASV brīdinājumiem” ©

Tie nebija brīdinājumi, bet sabiedrības baidīšana, jau rakstīju, kā savā starpā ar informāciju apmainās specdienesti. “Brīdināja” par 7. martu, bet notika 23. martā. Tad kurā datumā brīdinājums zaudē spēku… pēc gada? Bet pats galvenais, ka ASV “brīdinājums” norok ukru propagandas versiju par Krievijas specdienestu iesaisti, bet steidzīgais apgalvojums, ka ukri nav terora aktā iesaistīti, apliecina, ka tai bija, kā minimums zināms terora veicējs, ja vēl pati nav tās dalībniece un tādēļ visa informēšana kā ne cepts, ne vārīts.

Maksas saites man variet nepiedāvāt un vēl mazāk es atbalstīšu propagandu

3.aprīlis, 18:40
DŽA

Krievijas FSB lielākie veikumi.

1. 2002.gads teātrī Maskavā. Nord- Ost. Daudz cilvēku mira. 

2. 2004.gads, Beslana. Arī daudz mirušo. 

3. 2018.gads Kerčas skolā- 40 līķi. 

4. Krokus City Hall tagad.

Kamdēļ kremļa fašistu režīms nogalina savus pilsoņus?

3.aprīlis, 18:54
ivans ļevs

Skaidrs, šodien uzzinu, ka putina teiktajam nav nekada svara. Bet tad iepriekš jūs aurējat ka krievijas viedoklis = putina viedoklis. Visi pārējie viedokļi esot tikai personīgie viedokļi. Jums pašiem neapnīk pīties savos melos un apgalvojumos?

 

Vēlreiz lops - krievija un tieši putins nosauca ASV brīdinājumus par muļķībām un sabiedrības baidíšanu. Rezultātu redzam. Ja es tev teiktu - tevi tas piedzērušaia kaimiņš grib žokli salauzt, ka dzirdēju kā viņš to pārrunāja. Tu arī smiesies, teiksi, ka tā ir tikai baidīšana un beigās vainosi visus, ka pa to žokli dabūji? Neaizmirsti, ka ASV specdienestiem krievijas specdienesti var tikai ūdeni pienest, kā tas notika arī šoreiz. 

Vēl atliek arī atgādināt, ka paši krievi RIA novosti plaatijaas iepriekšējās dienās pirms Krokosa uzbrukuma kā ir neittalizējuši vairākus citus ar ISIS saistītus izgājienus.

Tālāk putins ASV brīdinājumus nosauca par muļķībām. Tad kurām īsti ir tagad asinis uz rokām? putinam, kas pateica, ka nekas nebūs, vai ASV, kas brīdināja kas būs? 

The state-run RIA Novosti reported on March 3 that six ISIS members were killed in a counter-terrorist operation in the Ingush Karabulak; on March 7, it said security services had uncovered and “neutralized” a cell of the banned organization Vilayat Khorasan in the Kaluga region, whose members were planning an attack on a synagogue in Moscow; and on March 20, it said the commander of an ISIS combat group had been detained.

 

Arī šeit visur ukraiņi, anglosakši un Baltija vainīga ko? Nekādu saistību ar Krokos un šīm ziņām par iepriekšējiem novērstajiem uzbrukumiem neredzi?

Jūsu gļēvajam putinam būtu jāatvainojas savai tautai, ka neklausīja gudrākus cilvēkus no ASV.

3.aprīlis, 19:51 (3.aprīlis, 19:52 - labots)
DŽA

Kremlis to terora aktu sarīkoja! FSB! Piedalījās tajā ballītē!

3.aprīlis, 19:58
Ir tāds

Kremlis to terora aktu sarīkoja! FSB! Piedalījās tajā ballītē! Un mazais Vāczemes plānprātiņš, kopā ar savu mājas lopiņu, lauviņu stāvēja un to vēroja. Vēl vairāk, šodien FDD sarīkoja zemestrīci Klusajā okeānā un pietaisija Džaiņa pamperus, tur arī visur Krievija vainīga, ak jā, vakar vēl sarīkoja apšaudi Somijas skolā, apšaudīja humanitāro konvoju Irākā un vispār, ja kas pasaulē noteikti, pie visa vainīga Krievija- secināja mazais, pūkainais draudziņš no Vāczemes vilkdams ārā no pēcpuses Krievijas karodziņus kurus tur bija sasprauduši tā palātas biedri kamēr šis gulēja. 

3.aprīlis, 20:47
Ir tāds

Jā, lauvēn, jā, jūtu tev līdz, ka tev tāds foršs pudeles brālis kaimiņos gadījies, kad kopā dzerat, tad viens otru slavējat, bet kad šis štīmē, tad grib tev žokli salauzt, laikam jau pelnījis būsi, ka šis tā, ka tu tikai ar vienu ausi dzirdēji kā tantiņas uz soliņa pie mājas to pārrunāja bet jau bikses pieliki. Tu labāk nesmejies un  nesaksi, ka tā ir tikai baidīšana, bet pārbaudi, cik pamatota ir šāda ziņa, bet kuram gan labāk par tevi būs zināt, vai tavam pudeles brālim ir pamats, jeb nav lauzt tavu žokli, varbūt ir pamats tev galvaskausu arī pie reizes ielauzt un beigās vainosi sevi, ka pa to žokli dabūji un varbūt vēl galvaskausu ielauzīs. Bet tev šķiet tas viss jau sen ir noticis, citādi nerakstītu muļķības un neapgalvotu to kā nav. Es dēls tev piekrītu, ka Krievijas specdienestiem ASV specdienesti var tikai ūdeni pienest, kā tas notiek vienmēr. Īsi sakot, neraksti muļķības! Reiz bija Krievijas FDD radīts pseidovēsturnieks Viktors Suvorovs kurš dikteni patika latviešu šovinistiem, tikai viņi sava šovinisma ideju pārņemti, naidā pret Krieviju slavēja arī tādus šī pseidovēsturnieka apgalvojumus, ka visas Staļina represijas, īpaši jau latviešu iznīcināšana bija ļoti pareiza un vajadzīga. Tu tā pat kā pirms gadiem divdesmit tavi priekšgājēji, latvju šovinisti esi tik naida pārņemts, ka neredzi kas ir, bet to ko tu gribi redzēt. Katrā gadījumā laiks rādīs. Es tagad palasu ko saka niknākie latviešu šovinisti kuri tādi bija pirms gadiem divdesmit pieciem, kuri 'toreiz kvieca kā tu tagad un vēl trakāk. Interesantākais, ka viņu retorika stipri ir mainījusies, toties viņus esi nomainījis tu. Redzēs laiks visu parādīs un saliks vietās, tad redzēsim kuram ir, kuram nav taisnība. Nākamās paaudzes pateiks!

3.aprīlis, 21:10
Andis

“Skaidrs, šodien uzzinu, ka putina teiktajam nav nekada svara” ©

Man vienmēr būs pirmajā vietā oriģināls, ne tālākie atvasinājumi, lai arī kurš tas nebūtu.

“Vēlreiz lops - krievija un tieši putins nosauca ASV brīdinājumus par muļķībām un sabiedrības baidíšanu.” ©

Te ir cilvēku forums, tā kā pameklējiet sev atbilstošu lopu forumu. Varēsiet tur urkšķēt, zviegt vai blēt un nevienam netraucēsiet.  Es visu laiku jums to cenšos ieskaidrot, ka tā nebija nekāda brīdināšana, bet nožēlojama baidīšana, taču beidzot izlasiet līdz galam ko es rakstu, jeb tā ir kā rakstiet – lopam ko ieskaidrot neiespējami.  

“Vēl atliek arī atgādināt, ka paši krievi RIA novosti plaatijaas iepriekšējās dienās pirms Krokosa uzbrukuma kā ir neittalizējuši vairākus citus ar ISIS saistītus izgājienus.” ©

<<The state-run RIA Novosti reported on March 3 that six ISIS members were killed in a counter-terrorist operation in the Ingush Karabulak; on March 7, it said security services had uncovered and “neutralized” a cell of the banned organization Vilayat Khorasan in the Kaluga region, whose members were planning an attack on a synagogue in Moscow; and on March 20, it said the commander of an ISIS combat group had been detained.>>

Nu un kādus secinājumus no šī var veikt? Krievi ar islāma ekstrēmistiem tiek galā viegli, bet prolēmas rada pseidoislāmisti, kurus vervē ukri un sagatavo Rietumi. Ja ir kāda saistība ar “Krokusu”, tad vienīgi ar 7. oktobri iepriekšējā gadā. Nevajadzētu aizmirst par laiku, kad tas notika. Galvenais nebija šaušana, bet dedzināšana…

3.aprīlis, 21:41 (3.aprīlis, 21:43 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:22

Jaunākās diskusijas