Vai Ukrainā viss beidzas un sāksies tās dalīšana?

Andis

Pie šāda jautājuma nonācu ar Ze vazāšanos pa ārvalstīm. Jāsaka, ka visai dīvaini tas izskatās, ka valsts vadītājs visai sarežģītā laikā savā valstī nesteidzīgi braukā pa ārzemēm - vakar Lietuvā, šodien Latvijā, rīt Igaunijā un nav zināms kas tālāk.

Kaut kur atgādina puča dienas  - Gorbijs savā atpūtas rezidencē atgriezts no ārpasaules un peles pa galdu jau danco.

Apvērsuma mēģinājums pret Erdoganu notika līdzīgi - apvērsums to sasniedz lidmašīnā, lidojot mājās un Merkele nedod atļauju nolaisties Vācijā. 

Bet tas viss vēl vakar. Šodien lasu, ka ar rītdienu sāksies gripas epidēmija un visā Latvijā. Ja kāds ir aizmirsis, tad covid beidzās ar karu Ukrainā. Nedomāju, ka šie manis minētie fakti ir tikai nejaušība. Par to epidēmiju vispār nav nopietni. Es biju aizgājis uz Elvi un pat nemanīju ka kāds krekšķētu, puņķotos vai vēl kā slimi izpaustos... jā, un neredzēju nevienu debīleni ar puņķa lupatu uz sejas. Ja ir kaut viens procents bailes, ka kas slikts var notikt, tad tas arī notiek, tādēļ nepalīdzētu pat vīrusu aizturošs respirators, kur nu vēl lupata, kura pat nav domāta aizsardzībai pret vīrusiem, bet nepareizi lietota vēl ir visa veida saslimšanu veicinātāja. Kur tad vēl aicinājums par vakcināciju saslimšanas laikā. Tā jau ir mērķtiecīga saslimšanas izplatīšana.  

11.janvāris, 16:28
DŽA

atvar, tu pārāk izplūdi. It kā tēma par Ukrainu, bet tālāk jau pučs, Erdogans, Merkele, vēl vīrusi, respiratori un vakcinācijas. 

Lab', atbildēšu uz, tēmas virsrakstā, uzdoto jautājumu. Ukraina ir nedalāma. Ukraina būs tajās robežās, kādās bija Budapeštas memoranda parakstīšanas laikā. Par krieviju gan nevaru to apgalvot. Nē, tas, ka krievija netiks iznīcināta, tas skaidrs. Bet jaunu, neatkarīgu, valstu izveidošana ir visai iespējama. Ļoti daudzas krievijas "autonomās zemes" vēlas neatkarību. Krievija sāka lielu karu, kuru uzvarēt nespēj. Krievija ir pārmaiņu priekšā. Tas, ka kremļa kliķes fašistu režīms kritīs, tas ir skaidrs, kā diena. Kā kritīs, varianti ir dažādi, nav prognozējami. Nav ko skriet vilcienam pa priekšu. Dzīvosim, redzēsim. 

11.janvāris, 17:17
DŽA

Es, vadoties no loģikas, teiktu, ka pirmās, neatkarīgās valstis, būs Tataristanas Republika un Ičkerijas Republika. Tālāk jau Dagestāna. Tas tikai sākums krievijas sadalīšanā.

11.janvāris, 17:29
V ilis Gutmanis

Vai tu re kā ... pūlās pierādīt to  kas nav pierādāms. Nu nav nekādas jēgas Krievijai atstāt kaut kvadrāt mikronu neatkarī gas Ukrainas.  Pēc laika  no tās vietas izaugs jaunas strutojoš augonis tādēļ Krievija to izgriezīs galīgi. Un nav ko sapņot par Krievijas iespējamu sadalīsanu. Par to var domāt un cerēt tie  kam smadzeņu vietā ir kaut kāda nesaprotama nebu smaku izdaloša viela.

11.janvāris, 18:16
Andis

Dža, es tikai minēju piemērus, lai pamatotu savus apsvērumus. Jūsu optimismam par Ukrainu es gan neredzu nekādu pamatojumu.

Kas attiecas uz minētām trim neatkarīgām valstīm, tad vajadzētu padomāt par šo valstu tālāku perspektīvi. Piemēram, Tataristāna, kura pēc teritorijas ir kā Latvija un kura robežosies vienīgi ar KF un tai nav arī jūras robežas. Ičkērija jeb Čečenija tāpat turpinātu robežoties tikai ar KF. Savs valstiskums nekad nedrīkst būt ķeksīša pēc. Ja tieši par Čečeniju, tad Kadīrovs kādam var patikt vai nepatikt, bet viņš ir politiķis un izvēlējies savai tautai attīstību, bet nevis stagnāciju ceturtdaļas lielā, salīdzinot ar Latviju, teritorijā. Lai tāda maza tautiņa spētu attīstīties, tai ir jābūt pie jūras, tai ir jābūt neitrālai valstij un tai ir jābūt labām kaimiņu attiecībām ar savu lielo kaimiņu. Šis attiecās arī uz Latviju. Latvijai būt  kaimiņos Krievijai ir iespēja, bet ja pie varas ir idioti, tad iespēju vietā ir apdraudējums.

11.janvāris, 18:53
DŽA

atvar, kremļa fašistu cūka, gan jau tatāri labāk zinās, ko viņiem darīt. Tatāriem ir tiesības lemt savas zemes nākotni! Neba atvars, kolaboracionists un kremļa slampa, tatāriem mācīs, ko viņiem darīt. 

11.janvāris, 19:04
Ir tāds

Atbilde uz virsrakstā uzdoto jautājumu bija pirmajā SMO (būsim korekti, speciālā militārā operācija, ja tas tā nebūtu, bet būtu pasludināts karš, tad sanāktu, ka NATO ir oficiāla šajā karā karojoša puse, kas Krievijai dotu visas tiesības dot triecienus vispirms jau pa Polijas loģistikas centriem kur ienāk Ukrainai paredzētais bruņojums, pa lidlaukiem, dzelzceļu un visu pārējo un protams arī Latviju)  dienā kad tā sākās, jo tas, ka NATO onkuļi kuri dikteni dzina Ze uz šo militāro saasinājumu, nav gatavi karam ar spēcīgu ienaidnieku, kur vēl ilgstošu karu. To visu onkuļi nebija ierēķinājuši, tāpēc tagad no tā visa vaļā raisās. Un kārtējā pandēmija ir vajadzīga, lai novērstu uzmanību no notiekošā Ukrainā. Atkāpšanās nav uzbrukums kuru rādīt pa visiem tv kanāliem un lielīties, tas jāveic cik iespējams klusu, nevienam neko neskaidrojot. Vēl jau jāpaķer līdzi Ze un kō un jāizmet pa ceļam virs Atlantijas okeāna, tā teikt, lai gali ūdenī. Bija labi vasaļi, bet kad vairs nav vajadzīgi, tad jāizmet miskastē, atvainojiet okeānā.

Mans mazais, villainais drauģelis Džajuks varētu visiem izstāstīt kas ir Budapeštas memorands un ar ko tas tam tik svēts un neaizskarams. Kāpēc nevarētu atgriesties robežās uz 1939. gada 1. septembri atgriežot okupētās Polijas un Ungārijas teritorijas? Kurā vietā manam mazajam, spalvainītim, draudziņam Džajulim atrodas loģika, lai viņš jau dalītu Krieviju? Drīzāk jau Vācija drīzi vien izirs hercogistēs kā jau reiz tas bija. Džaiņ, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns.

11.janvāris, 19:09
Ir tāds

Manu mazo, ļoti spalvaino draudziņ Džajulīt, te tu sevi pozicionē, kā latvietis, tagad šķiet tu jau esi kļuvis par tatāru, jo nu jau itin labi zini ko vajag tatāriem, kas būs nākamais? Ak jā nākamais tu būsi nēģerēns. Tu zini, ka pie cilvēkiem kuri tik bieži maina savu identitāti psihiatrija ir bezspēcīga. Vienīgi labi, ka ir vietas kur tur tādus nedziedināmos kuri bieži maina savu identitāti. Viņiem uzvelk pamperu, iedod zālītes, piesien pie gultiņas un tiem ir miers mājā. Tā, ka Džaiņ tā tava gaišā nākotne. Džaiņ, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu: kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns. Kad tu reiz atbildēsi, jeb ārsts tev aizliedza runāt? Nu traki, traki. Vīrs kā ozols, pauti kā kanckari un nevar atbildēt uz tik vienkāršu jautājumu. Fui Džajuk, fui! Ko par to saka tava māmiņa? 

11.janvāris, 19:18
DŽA

Ļoti iespējams tas, ka krievija paliks mazāka. No Kaļiņingradas, Kēnigsbergas, krievi dabūs aizvākties, tad jau Tataristana un Ičkerija. Tālāk? Iespējams, daudz, krievijas okupētās zemes, vēlēsies neatkarību. Dagestāna noteikti. Baškīrija, visai iespējams.  Kremļa fašistu režīms iznīcina krieviju. Es tikai par to!

11.janvāris, 19:34
Andis

" ... fašistu cūka... neba kolaboracionists un kremļa slampa, tatāriem mācīs, ko viņiem darīt. " ©

Kas ar jums, Dža, jums nosaitētie vanckari beidzot nokrita? Nu neko, tagad būsiet Mišela savam draugam. Varēsiet vēl šo gadījumu kopā nosvinēt. 

11.janvāris, 19:41
Andis

Dža, izmirsu pajautāt, kā man jūs tagad godāt miss, ms. vai kundze Mišela?

11.janvāris, 19:50
DŽA

atvar, vanckar, tu pat nespēj saprotami rakstīt. Galīgi "šariki za roļiki" aizgājuši? Hallo, v anckar- v ijebok?

11.janvāris, 19:54
DŽA

atvar, es aizmirsu pajautāt, kā tevi, vanckar, godāt.  Pidrilla, pederasto, vai vienkārši piders? Saki, kā labāk tīk. 

11.janvāris, 19:58
Ir tāds

Džaiņ, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns.

11.janvāris, 19:59
DŽA

Pizdohens jums, v ijebokiem un z ajebalaam būs  :)))

11.janvāris, 20:05
V ilis Gutmanis

 Vācijā ir jūtama diezgan nelāga smaka. Skatoties uz ... retorikas uzlūdiem pienāk sapratne kāpēc tur tā smird. Pie kam tur pie vainas nav zemnieki bet ...  retorika!

11.janvāris, 20:15
DŽA

V anckar v ili, tevi, fašistu cūka,  drīz kaus :) tad gan tu gaudosi. Jā jā,  kvieksi kā cūka, jeb kā jau cūka :)))

11.janvāris, 20:46
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino draudziņ Džajulīt, laikam tev tie vanckari dikteni traucē, es saprotu, tie tev nelāgi ož, tāpēc arī tu šodien tāds hiperaktīvs. Pačuksti man austiņā vai visi sanitāri šodien piedzērušies, ka nav neviens kurš tevi pie gultiņas piesien un slotaskātu iebāž. Jeb tu pārdzīvo, ka tavs saprāta un tautas brālis Ze būs aizmirsis tevi apciemot un tev ar rituālo nazi tavus vanckarus nogriest, lai tie nesmird tad neuztraucies. Neraudi mazais, neraudi, gan jau būs labi! Tikai pirms tu ieliec pirkstu pēcpusē un sāc saldu dusu, pasaki, kad tu dzemdēsi atbildi uz jautājumu:  kāpēc Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze par valdības velmi palīdzēt Ukrainai jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Un neklusē kā mazs vabolēns. Halllo! Biedr Dža no Sarkanās Daugavas krastiem! Kad būs atbilde? 

11.janvāris, 21:55
V ilis Gutmanis

Kaķa lāsti debesīs nekāpj, bet kas ir patiesība, tad tādus partiotus  kā ... tiešām sauks pie atbildības. Tikai viņus nekārs, nešaus un pat cietumā nesēdinās bet liks stādāt lai atkristu vajadzība rakstīt mūļķības.

11.janvāris, 21:59
Andis

Par lāstiem jau skaidroju, kā tie praktiski darbojas un vairāk kā 90 % gadījumos lādētājs pats nonāk zem lāsta. Atlikušos ~ 9% nāktos vēl dalīt ar trīs un galā 2/3 būs kādu nolādējuši bez atļaujas, par ko vēl saņems mācību (kāda problēma dzīvē, kas liks atcerēties, nolādēšanu un to labot) . Galā būs 3% lāsti, kas nolādēto iznīcinās un ļoti pelnīti, bet lāsta pasludinātājs tajā būs tikai izpildītājs un tam pašam pēc tam radīsies jautājums - kas notika? Secinājums: atturēties no otra nolādēšanas, jo sevi tā aizstāvēt nedrīkst.

12.janvāris, 1:02

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:00

Jaunākās diskusijas