Arestoviča plāns Ukrainai

Andis

https://www.youtube.com/watch?v=Nd-iNiv0MfI

Galvenās tēzes: 

- Ukraina ir mirusi un ir jāveido jauna Ukraina kopā ar Putina Krieviju;

- Jaunai Ukrainai ir jāpiestāda rēķins Rietumiem... 

27.decembris 2023, 12:37
Andis

Un tā tiktu sadalīta Ukraina, ja Arestoviča priekšlikums netiek akceptēts. 

https://www.youtube.com/watch?v=mz4yS5Hxj_U 

no 7 : 50 min. 

27.decembris 2023, 12:52
DŽA

https://www.facebook.com/watch/?v=290590243486205

Moskovijas desantkuģa "Novocherkask" sprādziens okupētajā Feodosijaa divu Ukrainas spārnoto raķešu precīzā trāpījumā, naktī no 25. uz 26. decembri. Smuks Ziemassvētku salūts. 

27.decembris 2023, 13:02
Ir tāds

Atcerēsimies, kas notika Nacistiskajā Vācijā pēc Staļingradas kaujas! Faktiski tas bija liels pavērsiens karā kurš iezīmēja Vācijas norietu. Daudzi Hitleram līdz tam uzticamie pēkšņi mainīja savas domas, kas noveda pie 1944. gada 20. jūnija atentāta. Arestovičs vienkārši objektīvi novērtē notiekošo, viņš negrib zaudēt, palikt labākajā gadījumā par melnstrādnieku un iet zemi art, jeb rūpnīcā detaļas skrūvēt, jeb sliktākajā gadījumā vispār palikt bez galvas. Viņš cenšas pārlekt no aizejošā vilciena pienākošajā. Zēns gudri dara! Malacītis, galva strādā!

27.decembris 2023, 13:02
Ir tāds

Mūsu mīļo, mazo, ļoti spalvaino draudziņ Džaiņ, pastāsti no kurienes tu esi šādu informāciju ņēmis? Paskatījos tavu atsauci, un, ko es tur redzu? Notiek sprādziens. Tas arī viss. Nevar pateikt nedz kur, nedz kad, nedz kas uzsprāgst. Vispār ļoti interesanti, kāds ar telefonu gatavs filmēt sēž naktī un gaida kad kas kur notiks. Tava atsauce apstiprina, ka kur kādreiz ir noticis sprādziens, tālāk jau seko tavi apgalvojumi. Sejasgrāmata ir domāta cilvēkiem kuriem nevajag neko pierādīt, tur viens Tvaika ielas klients raksta otram un tad abi ir priecīgi un laimīgi. Kur sprāga, kas sprāga, no kā sprāga, tam nav nozīmes, pārējo piedzejosim kā vajag. Vai ne Džajulīt!

27.decembris 2023, 13:19 (27.decembris 2023, 13:21 - labots)
DŽA

Smuki sprāga moskoļu kuģis, smuki!

27.decembris 2023, 13:39
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ, nu, nu sprāga jau sprāga, tikai raugi, ka tev smadzenītes neuzsprākst. Būs liels buh, kā tajā video ko tu iesaki un sanitāriem visa Sarkandaugava būs jāizmēž. 

27.decembris 2023, 14:34
DŽA

Idiot, ir tāds, tu tak kārtējo bezsakaru maun. Kāds sakars ir manām smadzenēm ar nogremdēto moskoļu kuģi??? Hallo, dārzeni, vari atbildēt?

27.decembris 2023, 15:02
Andis

Arestovičam tiešām nav rakstīts uz pieres muļķis, kā tas ir vienai otrai Latvijas ministrei, bet arī viņš nav ģēnijs. Uz ko viņš cerēja kļūstot par Ze labo roku, ja tajā pašā laikā Ze nolīdzināja līdz ar zemi, kā pilnīgi nederīgu prezidenta amatam? Tas, ka Ze tiešām nav piemērots prezidenta amatam, tas ir pareizi un Ukrainas šodienas bēdīgā situācijā Ze ir vainīgs. Tāpat nav saprotams, par kādu uzvaru A visu laiku sapņoja, ja ikviens, kurš kaut cik ar galvu draudzējās, tas jau kara iznākumu izskaitļoja pirms 24. februāra.  Arī to, ka Krieviju neizdosies sagraut no iekšienes bija paredzams. Tam par apstiprinājumu bija Rietumu nespēja sagraut Baltkrieviju.

Arestoviča pērle par ukraiņiem. Viņa dotam raksturojumam vajadzētu pievienot slaidiņus, džaiņus, kariņus, pabrikus un visus, kuri vēl murgo, ka Latvijai jāpalīdz Ukrainai, lai tā sevi galīgi piebeidz...

https://www.youtube.com/watch?v=QkJoYe5a0Qc 

Ja par Feodosiju, tad kaut kas tur tiešām ir bijis, bet tam nav pilnīgi nekādas ietekmes uz karu Ukrainā  un visdrīzāk, apliecinājums,  ka Ukrainas BS agonē frontē, tad nu cenšas kā uzmanību novērst no sevis. 

27.decembris 2023, 15:41
DŽA

Vai tad Arestovichs vēl nav aizmucis uz moskoviju? 

27.decembris 2023, 15:47
Ir tāds

Kāds sakars ir Džajuļa smadzenēm ar nogremdēto moskoļu kuģi? Vistiešākais! Kā tur sprāgst kas neskaidrs, tā sprāgs vispirms Džajuļa smadzenes, tad viņš pats un tad sāks nelāgi ost. Tāpēc tu Džajulīt sēdi un krāso, krāso, krāso un neuzdod jautājumus, jo tie noslogo tavas smadzenes un tas var izraisīt sprādzienu tavās smadzenēs. 

27.decembris 2023, 15:49
DŽA

atvar, tas, ka Ukrainas raķetes nogremdēja moskoļu kuģi, pie tam, tālu aiz frontes līnijas, liecina vien par moskovijas vājo pretgaisa aizsardzību. Apkārt moskoļu karaflotes bāzēm, ir daudzas pretgaisa aizsardzības līnijas, bet Ukraina izšāva divas raķetes un abas precīzi trāpīja mērķim. Kur bija moskovitu pretgaisa aizsardzība?

27.decembris 2023, 15:53
DŽA

Idiot, ir tāds, sprāga nevis "kaut kas neskaidrs", bet moskoļu desantkuģis "Novocherkask". Tad nu, lūk, kāds man ar to sakars? Bet tu, ir tāds, daunis esi- tu iepird nonsensu, bet atbildēt nespēj. 

27.decembris 2023, 15:59
DŽA

atvar, neredzu nekādu ZSU agoniju, redzu vien milzīgu patriotismu, cīņas sparu un ticību uzvarai!

27.decembris 2023, 16:05
Ir tāds

Manu mazo, ļoti mīļo, jauko Džajulīt. Ej un krāso, krāso, krāso, ceru tev tas labāk padodas kā ko saprast. Uzvarēta kauja nenozīmē uzvaru karā! Viens uzspridzināts kuģis neko nedod! Pastāsti labāk kā tavi draugi zaudēja Marinku par kuru tik ilgi cīnijās, jo no turienes varēja apšaudīt Doņecku, bez tam tas bija svarīgs priekšpostenis kuru zaudējot ir atvērti vārti uz iiekšzemi. Parunāsim par to! Ko tu par to saki? 

27.decembris 2023, 16:31
Andis

Es kaut kur par Feodosijas pamanīju tādu virsrakstu, bet pat necentos noskaidrot kas un kā, jo tas pilnīgi neko nemaina, jo Ukraina un arī Rietumi karu ir zaudējuši. Būtu vien pareizi, ja pēdējā NATO kolhoza samitā (ES ir tieši tāds pats kolhozs, kurš paņēmis uz sevi dalībvalstu funkcijas, kuras tas nedrīkstēja uzņemties, jo tās tīri organiski nav pārņemamas) būtu atteikusies no Ukrainas un pieņēmusi lēmumu aiziet no Austrumeiropas dalībvalstīm. Tam varēja izdomāt kādu ticamu ieganstu, bet nekas tāds taču nenotika, jo NATO vadībā gļēvi ļautiņi, kuri Baltijas vaukšķiem nespēja pateikt, lai aizver mutes un klausās ko šiem saka.

"neredzu nekādu ZSU agoniju" ©

Viss loģiski, vieni kara iznākumu redz pirms karš sācies, citi kādā notikumu lūzuma brīdī, bet citi naivi tic vēl tad, kad tiem jau uzbrucējs pie namdurvīm stāv. Pēdējiem nu ritīgi nav ar ko lepoties, jo tas ne no lielas gudrības. Rietumus pazudina viņu pašu propaganda un tas, ka Rietumus vairs neviens nebaidās, bet kādēļ baidīties, ja pretiniekam nav taisnība - tādu arī nevajag baidīties un viņš neko nespēs izdarīt. 

27.decembris 2023, 17:38 (27.decembris 2023, 18:21 - labots)
Stāstnieks

Dža

Apskati milzīgu Ukrainas karavīru kapsētu: Ukrainas karavīru kapsēta

27.decembris 2023, 20:33
Stāstnieks

Laikam Arestovičs jūt, ka Rietumi nolēmuši norakstīt Zeļenski un sāk to kritizēt ar domu pašam kļūt par Ukrainas prezidentu vai vismaz par nozīmīgu politiķi. Kritizēt veco varu ir pārbaudīta taktika ātrai politiskai karjerai. Šlesers un Kaimiņš to apstiprina.

27.decembris 2023, 20:38
Andis

Arestovičs Ze nolika jau tad, kad tas vēl bija tā komandā, kas mani patiešām izbrīnīja. Nedomāju, ka viņš kandidēs uz prezidenta posteni, vismaz pirmā reizē nē. Pirmā reizē vajadzīgs tīri tehnisks amata izpildītājs, bet Arestovičs ir tehnologs vai pat vēl kāda gribas paudējs. Visdrīzāk, amatā nonāks kāds Janakoviča/Medvečuka krustojums vai pat Medvečuks. Bet tas viss atkarīgs no tā, kāds būs Ukrainas (Krievijas daļas) statuss. Neizslēdzu varbūtību, ka jaunās teritorijas tiks nodotas Lukašenko.

27.decembris 2023, 21:32
Stāstnieks

Andis

Tagad Arestovičs tomēr daudz intensivāk kritizē Ukrainas varu un izsaka idejas kuras robežojas ar zradu jeb nodevību - piem. apvienoties ar Krieviju pret Rietumiem. Par Lukašenko piekrītu. Ukrainā ir Baltkrievijas vēsturiskās teritorijas.

27.decembris 2023, 21:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas