Krievu pasaule/Ruskij mir

Andis

Kas tas ir un kādēļ no tā tā baidas Rietumi, ka ir gatavi uz visu iespējamo un neiespējamo, lai to nograutu? 

8.decembris 2023, 10:25
V ilis Gutmanis

Kas ir Ruskij mir būs diezgan grūti paskaidrot, bet kādēļ ''Rietumu demokrātijas'' no tā baidās paskaidrot ir diezgan vienkārši. Rietumiem ir tikai viens viedoklis kuram visiem jāseko. Kamēr tā saucamajam Ruskij mir ir vienalga ko katrs uzskata ja kopā veic vienu darbu.

8.decembris 2023, 10:32
DŽA

Russkij mir- alkoholisms, slinkums, noziedzība, slepkavības, agresija, korupcija, nelietība, nodevība, nabadzība. Kā saka paši krievi- ir labi tur, kur mūs nav. Un tā tas ir- ir labi tur, kur krievu nav. Kādēļ ASV jau 100 gadus stutē krieviju, to tiešām nesaprotu. Kamdēļ barot nepateicīgu suni? Viņš,  paldies vietā, tev rokās kodīs. Tak būtu ļāvuši moskovijai nosprāgt. 

8.decembris 2023, 10:48
V ilis Gutmanis

ASV stutē Krieviju nu gan sasmīdināji. ASV ir valstiņa kura grib visai pasaulei diktēt savu gribu taču no tā parasti nekas nesanāk. Kaut ko nomurmulēji par nepateicīgu suni? Nu jā ASV par tādu nepateicīgu vaukšķi var nosaukt. Tā vietā lai sadarbotos viņiem ka jau nācijai kas cēlusies no salašņām zagļiem, palaistuvēm un klaidoņiem vienmēr ir vēlme diktēt citiem savu gribu. Tiko sāk diktēt vairs nekāda sadarbība nevar notikt. Pat savus sabiedrotos viņi sāk zaudēt.

8.decembris 2023, 12:08
DŽA

Re, v ilis arī saprata to, ka moskoļi ir salašņas, zagļi, palaistuves un klaidoņi. V ilis nāk pie prāta. 

8.decembris 2023, 12:37
Reindeer

Narkomāniņš DŽA atkal no Eiropas dziļienes spriež par krieviem, tu izej Vācijā uz ielas un pabļausties ar saviem lozungiem, ātri vien gulētu reanimācijā ar kalvaskausa lūzumu. Vācijā krievu ir daudz vairāk kā Baltijas valstīs.

8.decembris 2023, 13:14
DŽA

No kurienes tāda informācija? Pat nevēlos domāt, no kurienes tu, idiota gabal, to izzīdis esi.

8.decembris 2023, 13:22
Andis

Dža, bet par ko Rietumos tāda histērija, ja jau "Ruskij mir" morāli degradējies un ekonomiski atpalicis. Rietumi varētu sūtīt savējos neapmierinātos ekskursijās uz Krieviju, lai tiem nolaistu tvaiku, bet nē, vēl dzelzs priekškatu darina un visādi cenšas savējos iebaidīt. Neizpatni vēl rada apgalvojums, ka sankcijas ir ieviestas, lai bremzētu ekonomisko attīstību.... pat nav runas par kaut kādu ekonomisko nograušanu, lai gan pati ideja jau tizla - nevis izdarīt visu, lai būtu labāki par konkurentu, bet to graut, lai neviens neapdraudētu pašu degradāciju. 

Par to barot nepateicīgo suni, tas jums būs ritīgi aizšauts garām, jo Krievija ir lielākā kviešu eksportētāja pasaulē un pēc 2015. gada ir atteikusies no Rietumos ražotās pārtikas. Šodien jau pārtikas eksports konkurē ar ieroču eksportu un pat Lukašenko sūkstas, ka  Krievijas pārtikas tirgus jau ir piesātināts, ka Baltkrievu ražotājam jau nopietni jāpiedomā pie spējas konkurēt ar Krievijas ražotāju. Un tas viss, ka pārtikas produkcija tiek ražota kvalitatīva un pēc vēl padomju laika "gostiem", bet ne kā Latvijā, ka paņemi "Holandes" siera gabalu un nesaproti, kas tas par sieru, jo "Holandes" siera actiņas tam vispār nav. Tieši tas pats ar gaļas izstrādājumiem - tik nosaukums un cena atšķiras, bet ne pats produkts.  

Latvijai vajadzētu nopietni pamācīties no Baltkrievijas, kura nosprauž mērķi un tad uz to iet, bet nevis kā Kariņš sludina - jāmētājas no viena grāvja otrā. Tā vairs nav nopietna uzņēmējdarbība. Otrā lielā problēma, ka necīnās par katru darba vietu. Pidars Staķis jau tik tāli aizrunājās būdams Rīgas mērs, ka Rīgai tranzīta nozare nav vajadzīga. Nu kur vēl tālāk! 

8.decembris 2023, 13:49
DŽA

Rietumos histērijas nav. Kamdēļ jūs, idioti, visiem histēriju, pat man, piesienat? Varbūt tādēļ, ka kremļa režīms tiešām ir histērijā? Panikā un dziļā dirsā!

8.decembris 2023, 13:59 (8.decembris 2023, 14:00 - labots)
Ir tāds

Kā saka, vārgo neviens pat nepamana, bet no stipra baidās. Veca patiesība! Mežā gribas, bet no vilka bail, tad arī tā sanāk. Atcerēsimies cik ātri divas reizes (I un II karš) Vācija ieņēma mazā pūkainā draudziņa Dža puisēna mīļoto Eiropu un kā aplauza zobus Krievijā. Bet šim mazajam pūku kamoliņam ļoti bail to atdzīt.

8.decembris 2023, 14:55
Ir tāds

Palasot mazā, pūkainā Vāczemes draudziņa Dža jaunskunga 'ģeniālās domas, tad nevilšus jānonāk pie secinājuma, ka Eiropas un ASV patiesās vērtības ir alkoholisms, slinkums, noziedzība, slepkavības, verbāla un fiziska agresija, korupcija, nelietība, nodevība, nabadzība. Kā saka pats mazais pūkainais draudziņš Dža- ir labi tur, kur viņa nav. Un tā tas ir- ir labi tur, kur Dža nav. Kā tad šāds veidojums nebaidīsies? Spožākais pierādijums tam ir mazais, pūkainais draudziņš Dža jaunskungs. Brīžumis šķiet, ka viņš no vārda krievs, Krievija baidās kā mušu ķēniņš no krusta. Ja Krievija b'ūtu tāda kādu to te zīmē mazais, pūkainais draudziņš Dža viņš te netrakotu, bet viņam ir nenormālas bailes no Krievijas, tāpēc visu laiku te pārdzīvo, jo kā saka arī nelabais jūt savu galu un tad trako kā nekad. 

8.decembris 2023, 15:19
DŽA

Viss tieši tā.  Paralēlā pasaule- karš ir miers, verdzība ir brīvība, nezināšana ir spēks. Tas ir russkij mir.

8.decembris 2023, 15:55
V ilis Gutmanis

Nu re ''draudziņš'' pats atzīst ka dzīvo paralēlajā realitātē. Tādā kas rodās kad smadzenes dēļ ķīmisko vielu kaitīgās iedarbības sāk izšķīst

8.decembris 2023, 16:05
DŽA

Peldi tālāk,  z ilais tārps  :)

8.decembris 2023, 17:51
V ilis Gutmanis

Nu re, viss pareizi smadzenes šķīst, domas jaucās.

8.decembris 2023, 19:08
DŽA

Russkij mir- vodka moskovijaa maksā 2,5€. Minimālā alga 150€. Ko, krievu muzhikam vairāk vajag? Viss ir labi, puslitrs darba dienas vakarā, litrs brīvdienās, re, pat 100€ iztērējis nav! 50€ var sievai iedot, lai ēdienu pērk. Kas nekait dzīvot moskovijaa!

8.decembris 2023, 19:55
Andis

Dža, jūs tiešām dzīvojiet paralēlā pasaulē, jo alkohola patēriņa ziņā Krievija ir vien 56. vietā pasaulē, bet Latvija ar turpat 2x lielāku alko pateriņu ir 2. vietā. Jūs taču nesāksiet tagad apgalvot, ka CIP kļuvis par Kremļa sabiedroto. 

https://www.cia.gov/the-world-factbook/about/archives/2022/field/alcohol-consumption-per-capita/country-comparison 

8.decembris 2023, 20:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas