Uz kuras rokas valkā saderināšanās gredzenu?

Žanna

Sveiki! Vai kāds var pateikt, kā tad īsti mums ir pieņemts - uz kuras rokas pikrsta velk saderināšanās gredzenu? Cik patiesa ir informācija, kas rakstīta šeit - https://indivi.lv/lv/uz-kuras-rokas-valka-saderinasanas-gredzenu? 

24.oktobris 2023, 14:58
DŽA

To prasi amerikāņiem- saderināšanās gredzens nāk no viņiem. Latviešiem tādu nebija. Ne tikai Latvijā tāda tradīcija nebija, bet arī Eiropā. 

P.S. Snorkes jaunkundze, gredzenu vilka uz labās kājas. 

24.oktobris 2023, 15:07 (24.oktobris 2023, 15:14 - labots)
Ir tāds

Vispār jau saderināšanās gredzenu valkā uz kreisās rokas, bet Dža jaunskungs to varētu uzvilkt uz savas skrandiņas, runā, ka esot interesanti, tikai pēc kāda laika Dža jaunskungs falsetā dziedās un Snorkes jaunkundzi un citus trollīšus ar vai bez gredzena meklēs. Bet tas nekas, tas normāli. 

26.oktobris 2023, 12:09
DŽA

Jopcik, ir tāds, tu tak perverss esi! Falsetā pat dziedi :))) un gredzenus velc uz savas "skrandiņas"... ej tu nost, nebiju iedomājies, ka arī tā var.

5.novembris 2023, 12:10
Ir tāds

Dārgais Dža, tev nevajag nedz domāt, nedz iedomāties, tu vienkārši tā nedomājot dari, ko tev vēl domāt. Domāt tev ir kaitīgi, jo tu neesi radīts domāt.

5.novembris 2023, 14:13
DŽA

Ir tāds, es vienmēr esmu domājis, ka gredzenus valkā pirkstos. OK,  es neesmu radīts domāt, tādēļ nesapratu tevi. Tu tiešām gredzenu nēsā uz savas "skrandiņas" uzvilktu? Jo esi radīts domāt??? Nu i nahren tādus "domātājus", uz pimpja gredzenus velk tikai pediņi. 

5.novembris 2023, 15:30
Ir tāds

Nu re manu dārgo Dža jaunskung, nu re, tu jau atdzīsti kur un ko tu valkā un visu pārējo. Zini, bet man tevis patiesi žēl, tu vienkārši esi liberālisma upuris. Bāz tu savu gredzenu un savus pirkstus kur gribi, tā tava problēma, tikai tas nav skaļi jāafišē, neesi tu gailis kurš olu dzemdējis, lai skraidītu riņķī, priecātos un justos varonis.

5.novembris 2023, 20:28
DŽA

Skaidrs, ujebok, tu saderināšanās gredzenu dirsā iebāzi. Jedem das Seines. Vai tu nav viens liels malacis? Gredzens, un, hujaks, pa taisno dirsā! Loģiska pieeja :)))

5.novembris 2023, 20:33
Ir tāds

Skaidrs, biedr Dža jaunskung, tu pēc saderināšanās savu saderināšanās gredzenu sev aizmugurē  iebāzi. Jedem das Seines. Vai tu nav viens liels malacis? Gredzens, un, huj aks, pa taisno pēcpusē! Loģiska pieeja. Un tu vēl saki, ka neesi no LGBT un neesi ar netradicionālu orentāciju, pie tam pasīvais? Redzi, saderināšanās gredzenu dāvā izredzētai kad to aicina kļūt par sievu, ja tev dāvina saderināšanās gredzenu kuru tu mazais neķītreli bāz kur nevajag, tad man jautājumu nav, viss tāpat ar tevi skaidrs.

5.novembris 2023, 21:21
DŽA

Tu tak idiota gabals esi. Ir tāds. 

5.novembris 2023, 21:24
Ir tāds

Manu mazo Dža jaunskundziņ, pataloganatoms brīdina: acetona un citu šķīdinātāju iekšķīga lietošana izraisa neatgriezeniskas sekas tavai veselībai, vispirms izšķīst smadzenes, tad aknas, kurām seko nieres, tad rodas caurums vispirms kunģī, tad zarnās un tad Dža nonāk metāla bundžiņā pēc vācu pirts. 

5.novembris 2023, 21:48
DŽA

Skaidrs, tev uzdāvināja saderināšanās gredzenu un tu kļuvi kādam par sievu.

6.novembris 2023, 20:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:58

Jaunākās diskusijas