Bijušais Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks uzsver, ka ar steigu jāatjauno reāls darbs pie visaptverošās valsts aizsardzības sistēmas.

Ir tāds

Bijušais Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks pēkšņi atcerējās, ka ar steigu jāatjauno reāls darbs pie visaptverošās valsts aizsardzības sistēmas. Kārtējā pērle no bijušā ministra, valdošās partijas biedra mutes. Pabriks piemin (labi, ka vismaz piemin, vispār jau būtu jauzsver, bet tas tā) pašreizējos un turpmākos draudus, ar kuriem vēl nāksies saskarties. Šī iemesla dēļ viņš mudina atjaunot reālu darbu pie visaptverošās valsts aizsardzības sistēmas. Pabriks paliek nepārspējams! Šādi uzrakstīt, nezinu, vai te vispirms smieties, tad raudāt, jeb otrādi. Trūkst vārdi, tik klaju cinismu no valdošās kliķes nebīju gaidījis. Zinu, kas viņi ir, tāpēc neko labu par tiem nedomāju, bet šeit Pabriks nekaunīgi atdzīst, ka savu algu ir saņēmis par braukāšanu apkārt pa pasauli, gudru muldēšanu un psihiski nestabīlu personu biedēšanu ar slaveno: "krievi nāk!", kā arī valsts valsts aizsardzības līdzekļu izsaimniekošanu, nodošaanu Ukrainai, tādejādi vājinot valsts aizsardzības spējas un kabatas ping- ponga spēlēšanu. Vispār, es līdz šai dienāi biju domājis, ksa AM uzdevums ir uzturēt, modernizēt un attīstīt valsts aizsardzības sistēmu. Izrādās, es kļūdījos. Tagad šis kungs atļaujās teikt, ka vajag "atjaunot reālu darbu", šī perle ir ļoti laba, jo parāda, ko visa valdošā kliķe Pabriku ieskaitot ir darījusi, proti: atdevusi ieročus Ukrainai tādejādi nevis stiprinot, bet vājinot Latvijas aizsardzības spējas, biedējusi psihiski nelīdzsvarotas personas ar savu slaveno saukli: "krievi nāk. krievi nāk!", nekāda darba, lai atjaunotu reālu darbu pie visaptverošās valsts aizsardzības sistēmas. Šķiet, ka visu laiku tiek kultivēts "ļauno krievu" tēls, kaut darbos tiek darīts viss, lai Krievija bez neviena šāviena varētu iegūt sev Latviju. Bēdīgi. Pēc šādas atdzīšanās būtu jāveic nopietns AM darbības izvērtējums, Pabriks un Kariņš jāsauc pie atbildības un jādod tiem iespēja atlikušo mūžu nodzīvot pilnā valsts pansijā ar bezmaksas apģērbu, dzīvošanu, ēdināšanu un apsardzi ieskaitot, vienvietīgos apartamentos Jelgavas cietumā. 

 

 

 

23.oktobris 2023, 12:45
V ilis Gutmanis

Savulaik Pabrika kungs nobarojājs valsts maizē. Tagad kad no bezmaksas ēdnīcas ir atstumts visiem spēkiem cenšās atkaltikt pie bezmaksas kases lai tur iebāztu savas zaglīgās roķeles saucot to par tautas labklājības  rūpēm. Tautas labklājiba viņam rūp tā pat kā cūkai ananāsi.

23.oktobris 2023, 19:17
DŽA

z ilais, kur tu,  sūdmuša, nobarojies esi? Vien jautājums. 

23.oktobris 2023, 19:37
V ilis Gutmanis

Kārtējais daun stīfteris. Kas ir dun štifteris tas ir nevajadzīgu norāžu publicētajs. Vienu vārdu sakot bezdelis.

23.oktobris 2023, 20:14
Andis Atvars

Vili, pilnīgi ignorē Dža, jo tāda apmainīšanās laipnībām ne pie kā jēdzīga nenoved.

Ja par tēmu, tad es neticu, ka Pabrika tiešām nodeva 420 miljonus. Drīzāk ka tas bija darījums, lai slēptu iztrūkumu aizsardzības budžetā.  Protams, kas tiešām arī Ze tika nodots, jo citādāk jau tas tā neslavētu Latvijas dāsnumu... pie varas esošos jau Ze par aizvainotas aknu desas nesauc.

23.oktobris 2023, 21:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas