Vairs neticu, ka internetā ir reāli iepazīties nopietniem nolūkiem

Mela

Čaviņas mīļie foruma biedri. Sen te neesmu rakstījusi, bet vispār mēdz būt interesanti uzzināt arī jūsu viedokļus. Pārdomas tādas - jau vairāk kā gadu esmu single statusā, jo izbeidzās mūžilgās attiecības. Savā precību vecumā beidzot vajadzētu atrat kādu, ar ko veeidot ģimeni, bet sāk likties, ka tas ir nereāli, JO - mūsdienās dzīvē neviens vairs neiepazīstas. Iepazīstās tikai dating aplikācijās, bet tur šķiet, ka visi meklē tikai īsus sakarus. Kāda ir jūsu pieredze? Varbūt neizmantoju pareizās vietnes. Izmēģināju jau reāli visas zināmās (izņemot to pirmo sarakstā, protams) :DD

26.augusts 2023, 18:52
V ilis Gutmanis

Nemācēšu teik vai tas būtu labākais variants taču domāju ka internets nebūtu tā labākā  iepazīšanās platforma. Ir taču kaut kādas dzīvē intereses ir domu biedri kuriem interesē tas pats kas jums. Varbūt būtu vērts pameklēt starp viņiem. 

26.augusts 2023, 21:08
DŽA

V ili, pediņ,  tu tak ar atvaru un marci iepazinies! Viss tev labi, tagad jūs ir trīs pediņi. 

30.augusts 2023, 17:45
Andis Atvars

Dža, jūs tiešām esiet slims ar galvu un sāciet beidzot ārstēties. Jūsu replika nav ne par tēmu, tā nav patiesa un tā neatbilst nekādām diskusijas normām.

30.augusts 2023, 18:18
DŽA

atvar, pediņ, tu tak šeit iepazinies ar z ilo v ili? Un pat idiotu marci. Tad ko dirs? Šī portāla forums, ir kā dauņu iepazīšanās vietne. Vieni idioti.

30.augusts 2023, 20:01
V ilis Gutmanis

Pieņēmsim. Ja jūs DŽA tā apgalvojat tad piedodat par izteicienu jūs esat tādā gadijumā galvenais idiots!

30.augusts 2023, 20:54
DŽA

Z ilais v ijebok, latviski, smerdeli, rakstīt iemācies. 

30.augusts 2023, 21:18
V ilis Gutmanis

Diagnoze ir pareiza DŽA ir idiots jo tā ārdīties var tikai garīgi nepilnvērtīga persona, kas uzskata ka ir gudrāka par visiem.

31.augusts 2023, 6:43
DŽA

Smerdeli v ili, tu latviski rakstīt neproti. Kamdēļ es protu, bet tu ne? Jo es esmu letiņš, bet tu mordoras orku piders. Ļoti vienkārši. 

31.augusts 2023, 13:56
V ilis Gutmanis

DŽA jus bijāt, esat un paliksiet lēts pajoliņš un rietumnieku  pēcpuses laizītājs. Tas ka jūs esat dzimis Latvijā vienkārši ir dabas kļūda jo laikam tai laikā Āfrikā kādai hiēnai piedzima ļoti inteliģēnts un visumā simpāisks kucēns.

31.augusts 2023, 18:01
DŽA

Z ilais v ili, rakstīt latviski iemācies. 

31.augusts 2023, 18:28
Iryna Che

Varbūt izmēģināt dalību sociālajos pasākumos, hobijs grupās vai iet uz tikšanos, kur jūs interesējošais cilvēks var būt fiziski klāt. Tas var palīdzēt atrast ilgtermiņa attiecības.

 

7.novembris 2023, 20:50
Haris

>>Iryna Che

Nu lai aizietu uz randiņu vispirms jāatrod ar ko, bet par to pasākumu apmeklēšanu gan piekrītu, tas ir reālāks variants. Tam, ka dāmai netā varētu būt pagrūti atrast vīrieti kopdzīvei ticu(tiesa, daudz kas atkarīgs no izskata), jo pats laiciņu atpakaļ aktīvi rosījos pa iepazīšanās vietnēm mēģinot atrast dāmu kaut kam vieglam, romantiskam. Tagad varētu uzrakstīt veselu romānu par iepazīšanās vietņu industriju un kāda veču kāšanas mašinērija tā ir. Pēc varāk kā gada aktivitātēm gan LV, gan ārzemju vietnēs nācās atzīt, ka atrast to ko meklēju neizkatās reāli, lai ari vienīgais kritērijs bija slaida, koķeta meiča patīkamām tikšanās reizēm.

8.novembris 2023, 17:32
Iryna Che

Lai atrod cilvēku, ar ko veidot attiecības, var būt izaicinoši mūsdienu pasaulē. Es būtu gatavs ieteikt resursu https://lv.4pig.com/ kā labu vietni, kur atrast kvalitatīvu erotisku saturu, ja tas ir jūsu interešu loks. Tomēr attiecību veidošanai var būt vairāki ceļi. Jā, daudzi izmanto dating aplikācijas, bet tās tiešām var būt vairāk par īsiem sakariem, ja jūs spējat izvēlēties pareizo vietni un attiecību veidošanas stratēģiju. Varbūt vērts izpētīt kādas citus veidus, kā iepazīties cilvēkiem ārpus tīmekļa?

10.novembris 2023, 23:17
V.B.

iepazīšanās saitos mūsdienās sievietes meklē tikai vīriešus virs sešas pēdas gari, tātad garākus par 183cm, tā kā nebrīnīes, viņi apkalpo visu Latviju tagad pārējie tur sēž un raksta simtos un neviena pat neatbild, var arī nelikt augumu sievietes tāpat māk jau pēc sejas pateikt cik garš, nebrīnies ka ja tu satiecies ar kādu kam 10 citas sievietes jāapkalpo ka viņs pie tevis ilgi nepaliks

 

11.novembris 2023, 2:18
Katrin Kliimand

Laba diena, esmu šeit, lai pateiktos Albakeram par to, ko viņš manā labā izdarīja, es jau vairāk nekā mēnesi meklēju aizdevumu un neesmu saņēmis aizdevumu, bet, pārlūkojot internetu, es sastopu kādu ierakstu, kurā teikts, kā viņa viņu ieguva. aizdevums no šīs pašas personas, ko sauca Albaker kungs, un es sazinājos ar viņu un pieteicos aizdevumam 80 000 eiro apmērā, un mēs pārejam pie aizdevuma, un es saņēmu aizdevumu mazāk nekā 5 stundu laikā, ja jums ir nepieciešams kāds aizdevums, ko varat sūtīt uz e-pastu: { albakerloanfirm@ gmail.com }

12.novembris 2023, 2:34
Haris

>>Iryna Che

Nē, es pavisam ne par to, nemeklēju es ne laulības, ne pornosaitus.

12.novembris 2023, 23:33
Žanna

Sveiki!

Man šķiet, ka mūsdienās nu gan vairs nav grūti atrast cilvēku romantiskām attiecībām. Bet atrast tādu, kas nevis grib tikai izklaidēties, bet gan veidot ģimeni laulībā - ir izaicinājums. 

Reti kurš vīrietis apsver domu precēties.. Līdz ko sieviete sak runāt par saderināšanos un lūkoties uz gredzeniem, kā uzreiz saņem noraidījumu un vēsus komentārus par to, ka "tāpat jau ir labi, priekškam?".

Manuprāt, tā ir mūsdienu paaudzes problēma..

Vai jums arī tā šķiet?

29.decembris 2023, 14:21
Ir tāds

Žanna

Bet vajag atrast pareizo vīrieti. Ja nav paveicies, tas nenozīmē, ka visi ir tādi. Varbūt problēma ir jūsos pašā, ka visu laiku atrodat nepareizos puišus kuri nevēlas uzņemties atbildību? Laulība nav tikai balta kleita meitenei un gredzens pirkstā, bet tā arī ir abpusēja juridiska atbildība kura arī ir vajadzīga. Kā saka, kas meklē, tas atrod! Lai veicas!

29.decembris 2023, 17:22

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas