Propaganda vai lēts veids kā piesaistīt uzmanību

Andis Atvars

Liela mēroga trauksme Ukrainā atcelta – Krievijas lidmašīnas notriektas 

 

Uzmanību piesaista tieši paziņojums, ka krievu bumbvedēji notriekti. Kad atver avotu, tad tur nekas netiek rakstīts par kādu lidmašīnu notriekšanu, vienkārši, minēto lidmašīnu mērķis nav bijusi Ukraina un tādēļ trauksme atcelta. Jūsu domas par tādu rīcību-tas veicina uzticību autoram/masu saziņas līdzeklim?

26.jūlijs 2023, 22:57 (26.jūlijs 2023, 22:58 - labots)
Marcis Dzelme

Zajebal stulbais gondons Atvats realas Tvaika ietas 2 pacients ar savam vebalajam caurejam.

27.jūlijs 2023, 5:12
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme jums atkal nav ar ko pamatot savas domas tāpēc arī rakstat visādākas muļķības tā pat ka  tie kas publicē šādas stulbas ziņās at lieliem burtiem un tad kad viņus paņēm pie biksēm tad kaut kur sūŗītī ar maziem burtiņiem tiek drukāts ka diemžēl infomācija bija kļūdaina.

27.jūlijs 2023, 8:58
V ilis Gutmanis

Lielākais joks jau ir tas ka pat sastādot tekstu autors ir bijis neizpratnē par to ko raksta. Jo no sākuma saks ks no Murmanskas airodroma pacēlās stratēģiskie bumbvedēju Tu95 kaut kau pa ceļam viņi kļuva par Tu16 un pēc tam tika notriekti gan bumbvedēji gan raķetes. Ko darīt simnieks koncertu ir apmaksājis tāpēc gribi vai negribi ir jāspēlē. Un pie vienas vietas ka muzikanti spēlē slikti galvenais ka spēlē.

27.jūlijs 2023, 9:07
Marcis Dzelme

zilas vilis un gondons Andis Atvars, jo Ukrainas armija ir visas krievu raketes ir iznicinajusi 

27.jūlijs 2023, 12:13
V ilis Gutmanis

Tuk tuk mājāš kads ir? Kādas raķetes?

27.jūlijs 2023, 12:22
Andis Atvars

Mārci, pavisam nopietni, ja jūs vēl neesiet "tvaicenes" reģistros, tad būsiet, jo nav iespējams visu laiku to piesaukt un tur nenonākt. Kā saka - lūgšanas tiek uzklausītas un vēlēšanās piepildītas. Tas attiecas arī uz tiem, kam kādi ir jānogalina. Atradīsies kāds, kurš jūsu vēlēšanos sadzirdēs, atnāks un nogalinās (līdzīgs piesaista līdzīgu) . Variet pat par to nešaubīties, jo tā darbojas Visuma noteikumi, ka idejas autoram vispirms ideja jāizmēģina uz sevi. Agrāk neviens brīvprātīgos izmēģinājuma "trusīšus" nemeklēja, bet jauno medikamentu izmēģināja pats medikamenta autors, bet ne kā šodien, ka neviens par covid žīžas sekām atbildību neuzņemas. Protams, tas nestrādā un autoram vienalga atbildība ir jānes, tādēļ bija jāparakstās, ka upuris pats uzņemas atbildību. Tieši tajā momentā, kad žīžas saņēmējs uzņemas atbildību, viņš kļūst par upuri un reizē bendi un saņem covid žīžas afērā iesaistītiem pienākošo karmu - sods, kas paātrinātā veidā noved kapā un kuru jāizpērk nākamajā dzīvē, ja nav tik dūšīgi sastrādāts un netiek uzreiz utilizēts.

27.jūlijs 2023, 18:28
Aleksandrs78

No 5.kolonnas kremlinu muldoņas, tik viens jau kuro reizi ir skaidrs, bez soda agresoru algotņi savu melno un cinisko melu propagandu nepārtrauks! Un redzams, iedrošinājums un atbalsts šīm ļaunuma infuzorijām ir no mūsu valstī esošajām kremļa emisāriem - spiegiem LV varas intitūcijās. Kuri, redzans, sava milzīgā skaita dēļ pagaidām jūtas droši un netraucēti un pat šķiet LV NATO struktūrās, kā liek saprast šī regulaŗā kremļa algotņu nekaunīgā Ukrainas kara notikumu falsifikācija un ķrievu okupantu kara propaganda!

5.augusts 2023, 2:09
Andis Atvars

Aleksandra, ja jūs saprastu cik nožēlojama un nicināma esiet, bet priekš tā jums laikam smadzeņu deficīts. Pat Dža lamas ir dzīvīgākas par jūsu garlaicīgo purpināšanu par 5to kolonnu Latvijā.

5. kolonnas būtība ir, ka tā sevi neatklāj pirms laika, tādēļ pret to nav iespējams cīnīties. Ja konkrēti, tad jūs esiet uzskatāms piemērs, kāds varētu izskatās pārstāvis no 5tās kolonnas.

"kremļa algotņu nekaunīgā Ukrainas kara notikumu falsifikācija un ķrievu okupantu kara propaganda!" (c)

Kaut ko priekš tiem, kas notiekošo nesaprot-nav informēti variet arī kādu konkrētu piemēru minēt? Jā, uzrakstiet gan cik ukraiņu ir gājuši bojā 2vu pēdējo mēnešu laikā, jo Krievijas puse nespēj, jūtas neērti patieso skaitu nosaukt. Rietumu organizētais Ukrainas puses pretuzbrukums nav nekādi citādi vērtējams kā genocīds pret ukraiņiem.

5.augusts 2023, 9:10
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78 gribētos jums norādīt ka tādus kara un naida kurinātājūs kā jūs vajag izolēt no sabiedrības. Jūs it kā iestājaties par  mieru kaut gad cenšaties darīt visu lai tik kara ugunskurs liesmotu pēc iespējas stiprāk. Diemžēl tādi kā jūs nekad neko labu neizdarīsiet jo jums galvenais ir raganu medībās. Jums mūžam apkārt ir tikai vieni ienaidnieki kas traucē dzīvot. Kaut gan ja jūs nonāksit uz neapdzīvotas salas jūs arī tur meklēsiet ienaidniekus kas jums traucē.

5.augusts 2023, 20:30
Andis Atvars

Tādām aleksandrām uz neapdzīvotas salas būtu īstā vieta, jo nebūtu vairs nekas jātēlo vai jāslēpj. Tas gan, sākums priekš tādām varētu būt nāvējošs, bet ja izdzīvotu/pārvarētu vispilnīgāko depresiju (striķi un ziepes neatrastu) , tad varbūt kļūtu par normālu cilvēku. Konkrētā gadījumā gan nē, jo vecuma marasms to neatļautu.

Raganu medības nenotiek tāpat vien, bet tam ir iemesls, vai nu ir kas tāda veidā jāslēpj pagātnē, vai nu ir vēlme uzbriedināt savu niecību, lai vismaz kāds tādas pelēkās peles pamanītu

 

6.augusts 2023, 11:24
DŽA

atvar, cik poētiski :)

Es tik skaisti neprotu izteikties, mālers esmu, tādēļ teikšu vienkāršāk- tevi, sumpurni, vajadzētu uzvilkt uz bloķenes jumta, kārtīgi atspārdīt un nomest lejā. Kopā ar tevi, zilo v ili, lai viņš redzētu, kas ar tevi tiek darīts un saprastu to, ka nākamais būs. Un tur, lejā, jūs gulēsiet un jutīsiet to, kā jūs grauž sētas suņu bars. Iztēlojies to, fašistu sumpurni.

9.augusts 2023, 11:33
V ilis Gutmanis

Nu re atkal pajoliņš bez nekādiem argumentiem lieto rupjības un vēl vēlās lai viņu uzskata par cilvēku. Intelektā līmenis ļoti tuvu nullei.

9.augusts 2023, 11:49
DŽA

Idiots zilais v ilis, joprojām mauc savu copy/ paste. Jo, nav ko teikt, dalbajebs viņš ir. Idioti nespēj argumentēti oponēt, nē, vienīgais, ko viņi pateikt var- "sam durak" :) tas ir tipiski neattīstiem radījumiem. Smadzeņu nav, bet pateikt kaut ko vēlas. 

9.augusts 2023, 11:55
V ilis Gutmanis

Pajoliņ iedzer nervu zāles un nomierinies. Informācija tavām smadzenēm ir pārāk sarežģīta lai par to varētu runāt. Jā un ja nav grūti izmazgā muti ar ziepēm, trakoti smird.

9.augusts 2023, 12:41
Andis Atvars

"vajadzētu uzvilkt uz bloķenes jumta, kārtīgi atspārdīt... " (c)

Īstenībā, ar šo esiet akceptējis mana rakstītā patiesumu un esiet atzinis savu kapitulāciju manis rakstītā priekšā, tā kā Vilim tiešām ir taisnība, ka ar prātiņu jums paknapi.

Kas attiecās uz draudiem, tad neieteiktu uz jumta jums kāpt... kāja var paslidēt, galva sareibt...

9.augusts 2023, 13:19
DŽA

Smieklīgi, v ilis un atvars atkal apdirsās :)

9.augusts 2023, 13:49
V ilis Gutmanis

Smieklīgi jau ir tas ka pajoliņam tiešām nav ko atbildēt.

9.augusts 2023, 14:13
Andis Atvars

"atvars atkal apdirsās :) " (c)

Jā, un kā to pamatosiet? Ja jums būtu nedaudz prāta, tad taču spētu reāli novērtēt savu varēšanu - nespēju man oponēt.

9.augusts 2023, 15:50
DŽA

atvars, smerdelis, atkal apdirsās.  Viņam tā parasta lieta- vēdera nesaturēšana. 

9.augusts 2023, 18:37

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas