Kas mainīsies ar Prigožnija noiešanas no kara takas?

Andis Atvars

Prigožina "Vagner" 200 km no Maskavas apstājies un dodas atpakaļceļā. Tā teikt, Maskavu ieņēma līdz Maskavai nenonākot. Šāds solis tika sperts, jo Putins izpildīja Prigoziņa prasību par Šaigu un Gerasimova noņemšanas no trases, jo ir galvenie vainīgie raķešu uzbrukumā "muzikantiem". Prigožins dodas "trimdā" uz Baltkrieviju. Kādas ir jūsu domas, kā Lukašenko izmantos Putina "pavāru" un kā attīstīsies notikumi Ukrainas frontē?

Rostova pie Donas "muzikanti" tika uzņemti mierīgi un ovācijām. Domājams, ka tieši tas nobiedēja Putinu, jo viņš jau labu laiku nav uzdevumu augstumos. Viņam bija jau sen jāmaina visa korumpētā armijas vadība. Tas, ka tas ir tā, par to uzskatāmi liecina neizmaksātais honorārs karavīriem par iznīcināto Rietumu tehniku. Tieši tas pats civilā sektorā - bija jānomaina CB vadība un visi liberāļi valsts vadībā, jo tie gribēdami nav spējīgi valsti vadīt pa jaunam. Kapitālisms ir miris jau sen, bet liberālisms nav tam, lai ko vispār celtu ... ir parazītisms. Uzskatāms piemērs ir Staķis Rīgā. Rīga drīzi vien pārvērtīsies par mirušo pilsētu, līdzīgi kas tas notika Ņujorkā pie Billa de Blasio.

25.jūnijs 2023, 11:50 (25.jūnijs 2023, 11:52 - labots)
V ilis Gutmanis

Muļķiem parādija teātri un muļķi sāka lēkāt un bļāut bravo biss. Kaut gan pēc manām domām viss šis teātra iestudējums ar it kā šaudīšanos un ''Vagner'' neuzvaramību bij domāts lai novērstu uzmanību no pārbīdēm Krievijas vadošajās sfērās. Tas ka ''Vāgner'' pašlaik atrodās Baltkrievijā rosina domāt par to ka ja Polijas valdība mēģinās iejaukties Ukrainas konfliktā var dabūt diezgan ātri pa ausīm pie viena arī brīdinājums Lietuvai, pārāk nesprēgāt, savulaik izskanējušās runas par Suvalku koridoru. Tā kā tas nav Prigožina noiešana no kara takas bet gan diezgan labs teātris lai slēptu nodomus ko mēs varbūt tikai vēlāk redzēsim.

25.jūnijs 2023, 17:13
Andis Atvars

Tad kurš to teātri režisē, jo Putins tiešām neko no uzveduma negūst, tik zaudē? Ģenerālštābs un Putins nav divi šķirti lielumi, lai gan cilvēki lielais vairums to nevisai saprot. Pat ja tas bija vienīgais veids kā atbrīvoties no Šaigū un Gerasimova, tad nākošais rindā ir Putins. Viņam to vajadzētu saprast. Lukašenko iesaistīšanās arī visai interesants gājiens – baķka vēlējās kļūt populārs Krievijā? Galvenās gaviles jau Ukrainā, jo kaut kur līdzinās I PK – Krievijā ņurgas un tā no kara izstājas. Visā visumā viss vēl miglā tīts, lai saprastu, kas īsti notiek. Es arī īsti nesaprotu, kas notiek ar Vāgner kā tādu – Prigožins bauda imunitāti, tie, kuri labi karojuši, tie atbrīvoti no tiesāšanas, bet kurš to noteiks un apliecinās? Tie, kuri nebūs bijuši ar Prigožinu, tos ieskaitīs Krievijas armijā. Mani nepamet sajūta, ka vienošanās netiks pildīta – izbīlis pāries un pēc tam jau kā sanāks.  

Vagner Baltkrievijā? … man kaut kā negribas ticēt. Prigožinu varētu izmantot kā konsultantu/instruktoru, bet ne ka viņš varētu vadīt kādus militārus formējumus.

25.jūnijs 2023, 18:36 (25.jūnijs 2023, 18:37 - labots)
V ilis Gutmanis

Sāksim ar to ko Putins varētu zaudēt? To ka līdz šim viņa rīkojumi tika pildīti pa roku galam tagd ir laiks kad var paņemt tos pārāk pastāvīgos vadītājus aiz biksēm pamatojums viņu neizdarība var novest valsti līdz pilsoņu karam. Pie kam ja iet runa par to tehniku kas it kā ir gājusi bojā sadursmē ar ''Vagner'' tad pierādijumu tam nav tikai runas. Tas ka Ukrainā pašlaik notiek tāda sjūsma par notiekošo Krievijā tur var pateikt lai jau klauna komanda papriecājās. Tas ka ''Vagner'' pārvācās uz Baltkrieviju ir pamats domāt par to ka  pabrīdināt Lietuvu un Poliju no neapdomātiem soļiem un trešais variants kurš principā ir iespējams tuvākais ceļš līdz Kijevai. Nedomāju ka  Šoigu un Gerasimovu ar kādu nomainīs, iepūst pretiniekiem miglu acīs izliekaties par vāju un uz tā pamata viņus iemidzināt ir iespēja kāpēc notika šī izrāde.

25.jūnijs 2023, 20:06
DŽA

atvar un zilais v ili, jums kopā sanāk rezultatīva diskusija! Prieks par jums.

25.jūnijs 2023, 21:34
DŽA

Par pilsoņu karu krievijā. Tas būs!!! Man riktīgi patīk tas, kas mordorā notiek. Jautrība!

25.jūnijs 2023, 21:40
Andis Atvars

"Par pilsoņu karu krievijā."(C)

Priekš kam, ja jau ukriem tik labi sokas kara laukā, ka uzvara tāpat rokas stiepiena attālumā? Galā vēl sanāks, ka ukri nevis pēs pusotra gada karošanas uzvarējuši tajā, bet Prigožins šos paglābis no sakāves. 

25.jūnijs 2023, 21:50
DŽA

atvar, izdzimteni, viss, kas tev atliek, ir vaimanāt. Ko tu, lops, arī dari. 

25.jūnijs 2023, 22:02
Andis Atvars

Apzīmējumu izdzimtenis variet paturēt sev. Es ieņirdzu par jums un jums līdzīgiem, kuri nedzīvo šodienā - mierā, bet nākotnē - stresā. Tie, kuri dzīvo pagātnē, tie savukārt mokas ar depresiju, tādēļ ir jādzīvo šodienā, balstoties uz pagātni un strādājot nākotnei. 

Klaunam Ze ir pērtiķis Podaļaks, kurš vēl pagājušā gada vasarā solīja 27. maijā muti virināt Jaltā. Kad nu laiks pienāca, bet apsolītais pasākums neīstenojās, tad šis sāka vilkt meldiņu, ka sajūtoties, kā solījumu izpildījis.

25.jūnijs 2023, 22:27
V ilis Gutmanis

DŽA jūs nekad nebijāt izcēlies ar kaut kādām prāta spējām. Tas ka jūs cerat uz pilsoņu karu Krievijā tikai norāda uz to ka sajēgas par notiekošo jums nav nekādas. Jums derētu atslēgties no informatīvajiem avotiem pameditēt klusumā un tad iespējams jūs varēsiet par kaut ko spriest. Pagaidām visi jūsu izteicieni atgādina tikai tādus papagaiļā spiedzienus.

26.jūnijs 2023, 6:47
Jelena Sergejeva

Vispār žēl, ka nebija uhhh. Krievijai arī vadzētu atmosties no tā tirāna putlera. 

26.jūnijs 2023, 17:33
V ilis Gutmanis

Jelena Sergējeva nu ko jūs tā maskējaties, pasakiet vienkāršāk ka atņemt un sadalīt. Tikai šai gadijumā jūs atkal ir jāapbēdina no dalīšānas vienīgais kas varbūt jums tiks tās ir sprāgušā ēzeļa ausis. Visi demokrāti kas gāja atbrīvot Krieviju no tirānijas bija šāds sapnis ka atņems un sadalīs. Kur viņi ir pašlaik domāju ka nav jums jāsaka pati labi zinat.

26.jūnijs 2023, 18:35
Andis Atvars

"Tas ka jūs cerat uz pilsoņu karu Krievijā tikai norāda uz to ka sajēgas par notiekošo jums nav nekādas." (c)

Doma jau pareiza, jo jau Napoleona kāds ģenerālis izteica domu, ka Krievija nav uzvarama karā, ja nu vienīgi izdotos to demoralizēt un sagraut no iekšienes. Tāds mēģinājums jau ir arī Ukrainas sakarā - sankcijas; izolēšana; demonizēšana; visā vainot Putinu, ka tas pat cenas personiski veikala plauktos uzskrūvējis; liberastu aktivizēšana pretdarbībai. Protams, kaut kādu iespaidu jau tas arī atstāj un negatīvo iespaidu varētu vēl minimizēt, ja Putins būtu nedaudz izlēmīgāks. Ja viņš joprojām tādā veidā domā pieklibot, tad viņš ir jāmaina.

Dža problēma ir, ka viņš kūko par Krievijas uzvarēšanu kara laukā, kas ir vairāk nekā debili, jo nav spējīgi mainīties un dzīvot pa jaunam.

26.jūnijs 2023, 19:02
DŽA

krievijai ir beigas!

26.jūnijs 2023, 20:51
Andis Atvars

Beigas kādā ziņā? Ja kādiem būs beigas tad demoralizētiem Rietumiem ar pidaru "vērtībām".

26.jūnijs 2023, 21:47
V ilis Gutmanis

Iedomāsimies tādu fantastisku scenāriju. Kādu rītu pamostamies un nav ne Krievijas ne Ķīnas nekā ko pašlaik sauc par demokrātijas ienaidniekiem. Kas notiks? Pēc pāris mirkļiem cienītie demokrāti metīsies viens otram virsu jo vienmēr taču ir vajadzīgs ienaidnieks uz kuru var novelt savu totālo stulbumu.

27.jūnijs 2023, 7:03
Marcis Dzelme

Beigas debilam gondonam Andim Atvaram, jo 100% Ukraina karu pret Krieviju uzvers un Latvijas ir bus legalas viendziumu laulibas!

27.jūnijs 2023, 8:44
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme ja jūs cenšaties lai Latvija izzustu pedāvāju efektīvāku veidu kā atbrīvot teritiriju bez viendzimuma laulībām. Sadzīt visus gāzes kamerās un apindet. Ātri un efektīvi.

27.jūnijs 2023, 9:17
Marcis Dzelme

Gongons debilas Vilis Gutmanis un pasveicini savu draugu gondonu Andi Atvaru stulba homofobiska ateja aizej pie psihiatra idiots.

27.jūnijs 2023, 11:32
V ilis Gutmanis

Tur nu gan pie psihiatra jáiet jums Marcis Dzelme jo jús esat tik glups ka tas vienkári ir neiespéjami. Man nekas nav pretí pret júsu míļotajiem gejiem un lezbietém kamér viņi savu intīmo dzīvi neizvelk publiskā telpā. Iesaku jums atcerēties arī to ka ja divi geji tīrot viens otram ''izpūtēju'' vai divas lezbietes laizās savā starpā pēcnācēji no tā nerodās kā arī sterīli ir tie kas vaic dzimuma maiņu. Tā kā stulbā ateja esat jūs un nelienat ar savi IQ -1 spriest par šādām tēmām.

27.jūnijs 2023, 11:52

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas