Iedzīvotāji atkal skarbi kritizē Levitu

Andis Atvars

"Valdības līdz šim padarītais darbs vērtējams ar atzīmi starp septiņi un astoņi, tā intervijā LTV raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidents Egils Levits. Ļoti labi vēl neesot, taču pašreizējā sasaukumā ir radusies optimāla koalīcija."

Man radās jautājums - kas notiktu Latvijā, ja Valdības darbs tiktu novērtēts ar trīs ballēm

6.aprīlis 2023, 13:43
Andis Atvars

Īstenībā, Latvijā ir idiotiska situācija, nevis tie, kuriem problēmas vajadzētu novērst un ja tomēr tās rodas, labot, tie paši tās rada un padziļina. Nu ir jāatkāpjas gan Levitam, gan Kariņam.

6.aprīlis 2023, 15:08
Andis Atvars

Interesanta situācija - Latvija ir pilna ar dažādu valstu un starptautisku organizāciju faniem, kas gatavi ikvienu saplosīt, kurš ko netīkamu par viņa eklu uzrakstīs, bet nav neviena Latvijas fana, kuram Latvija ko nozīmētu.

 

11.aprīlis 2023, 15:55
V ilis Gutmanis

Kāpēc? Nu laikam tāpēc ka  rietumiem mēs principiāli runājot esam vajadzīgi kā lēts darbaspēks un viņu produkcijas patērētāji. Tā kā fanot par Latviju viņiem nav nekāda vajadzība. Nu nosprāga zirdziņš nu ar dies ar viņu paņemsim citu. Latvijas iedzīvotājiem< tāds glups jautājums a pa ko. Kopš "neatkarības'' atgūšanas Latvijas varas pārstāvji neko nav darijuši lai celtu savas valsts labklājību. Vienīgais par ko viņi ir rūpējušie tas ir par savu labklājību. Atbraukušais onkulis un tante no rietumiem mums gudri stāsta ka viss ko mēs šei esam darijuši un uzcēluši, tas vis ir jānojauc un izņemot lielveikalus mums nekas nav vajadzīgs. Tātad kas fanos par Latviju onkulis no rietumiem kuram Latvija ir vajadzīga lai paceltu savumantisko stāvokli, vai tas tautietis kas aibraucis uz rietumiem un kuram galīgi ir pie kājas kas šeit notiek.

11.aprīlis 2023, 16:30
DŽA

Ak jūs kremļa izdzimteņi! Maitas tādi, kāds jums ir sakars ar Latviju??? Jūsu moskolijaa ir daudz lielākas problēmas, karu putlers zaudē, drīz pie ķāķa, pideri, jūsu pedofils vilkts tiks! Gulbju ezers, bļa! Kropļi, jums atmaksa nāks!

11.aprīlis 2023, 18:40
Andis Atvars

Nu krēsa var nokrist aiz smiekliem, ka diskusijā parādījies īstenais Latvijas patriots džā, bet atkal, par Latviju ne vārda, kā to labāku darīt. Šim tik prātā moskaļi, putlers zaudē.... pat ukri vairs netiek pieminēti. Laikam jau nekas spīdoš nav arī tiem un džā nav ideju, kā tos glābt, jo ar cilvēcības zaudēšanu tiek zaudēts arī radošums ko labu darīt. Šajā ziņā liberasti visi vienādi - tie ir no valsts pārvaldes jāizolē un tik tad var cerēt uz kaut kādu valsts izaugsmi, jo ja daļu tos atstātu, tad tāpat visu sabojātu.  

Vilim. Problēma varētu būt daudz vienkāršāka - Latvijā tāpat kā Ukrainā, Arestoviča vārdiem, tādu, kas ko jēdz no valstiskām lietām, labi ja ir viens procents un tie paši vēl ar valsts noslēpuma palīdzību tiek turēti pa gabalu, bet visi pārējie ir stulbi, nesaprātīgi, neprasmīgi, emocionāli, viegli ietekmējami, manipulējami un garā vāji.

 

11.aprīlis 2023, 19:49 (11.aprīlis 2023, 20:51 - labots)
DŽA

atvar, kuces aborta palieka, muti aizver! Tādus, kā tevi, izdzimteni, nost vajag sist! Dirst ej, maita.

11.aprīlis 2023, 19:53
Andis Atvars

Jā, jā džā, jūs arī piederiet pie tiem 99% stulbajiem, nesaprātīgajiem, neprasmīgajiem, emocionālajiem, viegli ietekmējamiem, manipulējamiem un garā vājiem un ar savu pēdējo "komentāru", to 100% apliecinājāt. Ārstēties vajag, slimniek, ne tēmu piecūkot!

11.aprīlis 2023, 20:55
Andis Atvars

Džā, tās ir jūsu pārvērtības :D , lai piecūkotu diskusijas?

11.aprīlis 2023, 23:28
Andis Atvars

Domāju, ka neesmu kļūdījies, ka "Paula" ir tas pats "dža". Vienkārši, ja nav iespējas oponenta rakstīto dzēst un rakstītam iebilst, tad sāk diskusiju piecūkot ar pornogrāfiju un labi, ja tā vēl nav inficēta ar kādu vīrusu, kas tīra bankas kontus un veic citas nejaucības. Protams, šāda veida "reklāmas" būtu dzēšamas, bet lai nebūtu jādzēš pēc Latvijas Gēbelsa kantora (NEPL)  pieprasījuma arī normālus komentārus, tad nedzēš neko. Vienkārši, ir taču milzum daudz iespēju paulām reklamēties daudz piemērotākos saitos.

 

12.aprīlis 2023, 13:25
Marcis Dzelme

Andris Atvatrs un Vilis Gutmanis reali kuces berni un aborta atliekas, un kuriem 100% nav sakars ar Latvijas valsti un abiem 100% vajag psihiartu un palatu Tvaika iela 2 bez neta piesleguma.

12.aprīlis 2023, 13:31
Andis Atvars

Aha... dža nav tikai Paula, bet arī Mārcis?

12.aprīlis 2023, 13:49
Marcis Dzelme

Bet man tavi debilie neta murgi ir pie dirsas kuces berns un aborta atlieka.

12.aprīlis 2023, 15:34
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme ir tāds sakāmvārds kas citus mēģina pazemot ir sliktāks par to ar kadiem vārdiem viņs cenšas apvainot.

12.aprīlis 2023, 19:11
Andis Atvars

Man džā / Mārča sacerējumi gan uzjautrina, gan rada izbrīnu - vai tiešām tik zemu iespējams kādam krist. Nē, man nerodas pret viņiem līdzcietība, jo viņi paši ir no cilvēcības atteikušies un sevi iznīcinājuši.

12.aprīlis 2023, 19:50
Janis Zarins

Vērtējot valdības un prezidenta veikumu, galvenais ir vilšanās par viņu veikumu. Valdība pa kreisi un pa labi svaidījās ar naudu, atstājot pēctečiem smagus parādus un nekā nozīmīga tā arī nepaveicot. Prezidents arī tāds malā stāvētājs vien bija, un rūpes izrādīja par savu senču, nevis latviešu interesēm. Cerēju, ka vismaz kaut ko darīs cilvēktiesību aizsardzības jomā (piemēram, tā nelaimīgā stambulas konvencija, kur Latvija pazīmējusies), mežu un dabas aizsardzības, kultūras pieminekļu ppostīšanas jomā (tur spīd brangu soda naudu maksāšana, svētās privātīpašnieku intereses izrādās daudz svarīgākas nekā mūsu nākotne). Bet nekā...  Turklāt pašreizējie prezidenta kandidāti tādi nu nekādi...

14.aprīlis 2023, 18:39
Andis Atvars

Mani pēdējā laikā izbrīnu rada tas, ka tik atklāti jau ir redzams, ka pie varas esošiem nav vispār nekādu ideju, nekādu nākotnes vīziju, kā vienīgi krampjaina turēšanās pie aizejošās liberastu ideoloģijas. Visa enerģija, visi resursi aiziet tikai ļaunuma, iznīcības atbalstīšanai, Latvijas nogaušanai, bet ne Latvijas celšanai un attīstībai. Viss tas tiek piesegts ar lētu demagoģiju/urā patriotismu. Man vēmiens nāk no tāda infantīla patriotisma ar kuru piesedz pastrādātus noziegumus pret Latviju un latviešiem. Nu kaut vai "Uzvaras par fašismu pieminekļa nogāšana" . Pieminekļus dzīviem neceļ, bet mirušiem un ar minētā pieminekļa uzcelšanu bija radīti apstākļi PSRS nobrucināšanai. Ar tā nogāšanu tika nojaukti šķēršļi PSRS 2 radīšanai (1985-2022). Ar Baltkrievijas atsevišķas republikas radīšanu un pievienošanu Krievijai iesākās PSRS un šodien ar Baltkrievijas pievienošanos KF ir iesācies PSRS 2 veidošanas process. Cik gadus notika KF un Baltkrievijas integrācija, bet tā vairāk atgādināja stīvēšanos, kurš vairāk ko no otra izplēsīs un tādēļ viss stāvēja uz vietas n-tos gadus. Rīgā betona stabu nogāza un integrācija aizgāja kā smērēta, ar visu kodolieroču atgriešanu. Nav tādas nolemtības ir vienīgi mērķtiecīga rīcība, bet ja zināšanu nav, tad jābauda nezināšanas sekas. Ja no Saldus brauc uz Rīgu, tad Liepājā nenonāk, neatkarīgi no tā vai braucējs ceļu pazīst vai nē. Tieši jau tas pats ar Brīvības pieminekli - uzcēla to un Latvija savu neatkarību zaudēja un joprojām to nespēj atgūt. Nu ir jāmaina Brīvības pieminekļa statuss, lai tajā vairs nebūtu termins "piemineklis", jo simboliem ir jābūt pareiziem. Ukrainas himna kā nāves slavinājums, ģerbonis tiem stilizēts bafameta attēlojums un karoga zili dzeltenā krāsā nozīmē aborigēnu maiņu un asimilāciju. Tad par kādu Ukrainu vēl sapņot, tai ir jātiek no zemes virsas noslaucītai un tā tiks nosalaucīta un vai tiem, kas procesam pretojas.

Latvijas galvenais uzdevums ir līdz Ukrainas kapitulācijas akta parakstīšanai ir normalizēt attiecības ar Krieviju. Jebkurš, pie varas esošais , kas to kaut kādā veidā traucē, tam amats jāpamet, bet ja to nevēlas, tad Latvijas suverenitātes vārdā tam ir jāpalīdz izšķirties par labu Latvijas labā. Ja prātiņa galīgi pie varas esošiem nav, tad lai vismaz kopē Ungāriju, bet krievu tanku kāpurķēdes Latvijas robežu šķērsot nedrīkst.

14.aprīlis 2023, 20:37
DŽA

Vo, bļa, maukai atvaram atkal caureja- šitādu pļutku izlaida. Vai nav cūka? Nevajag šeit dirst, uz savu sraļņiku aizej, jā jā,  tieši to, kurā tava mamaška tevi no pakaļas izdirsa.

20.aprīlis 2023, 20:13
Marcis Dzelme

Un debilas Andris Atvars ir 100% Vladimira Putina arlaulibas berns un tu 100% jau esi piedzimis debils.

20.aprīlis 2023, 21:21
Aleksandrs78

Labi sevi nodod kremlins andrejs vodovorots-Andis Atvars, darbs drosībniekiem ar šo viņu pūzni:

"Latvijā tāpat kā Ukrainā, Arestoviča vārdiem, tādu, kas ko jēdz no valstiskām lietām, labi ja ir viens procents un tie paši vēl ar valsts noslēpuma palīdzību tiek turēti pa gabalu, bet visi pārējie ir stulbi, nesaprātīgi, neprasmīgi, emocionāli, viegli ietekmējami, manipulējami un garā vāji

Tad par kādu Ukrainu vēl sapņot, tai ir jātiek no zemes virsas noslaucītai un tā tiks nosalaucīta un vai tiem, kas procesam pretojas.

Latvijas galvenais uzdevums ir līdz Ukrainas kapitulācijas akta parakstīšanai ir normalizēt attiecības ar Krieviju. Jebkurš, pie varas esošais , kas to kaut kādā veidā traucē, tam amats jāpamet, bet ja to nevēlas, tad Latvijas suverenitātes vārdā tam ir jāpalīdz izšķirties par labu Latvijas labā (domāts padlatvijas labā). Ja prātiņa galīgi pie varas esošiem nav, tad lai vismaz kopē Ungāriju, bet krievu tanku kāpurķēdes Latvijas robežu šķērsot nedrīkst."  -  Ne jau latviešu dēļ to okupantam nevajag, bet gan jau pietiekami daudz spiegu un diversantu ir jau uz vietas LV un tāpēc tankus nevajag, pie tam tie nemaz kremlim nav, jo ukraiņi iznīcinājuši milzu kvantumu!

Bet šī krievnazismirdoņa jau prasa tiesībsargājošo iestāžu rīcību: "Tad par kādu Ukrainu vēl sapņot, tai ir jātiek no zemes virsas noslaucītai un tā tiks nosalaucīta un vai tiem, kas procesam pretojas."

21.aprīlis 2023, 1:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas