Atklāj jaunu informāciju saistībā ar Daugavā iebraukušo auto

tautaruna.lv 9.aprīlis, 11:30
 
Ekrānuzņēmums/FB/Sadursme.lv
Galvaspilsētā sestdienas, 6. aprīļa, vakarā vairākas stundas glābēji strādāja 11. novembra krastmalā un centās no Daugavas izcelt automašīnu. Kad spēkrats bija izvilkts, tajā tika atrastas jauna vīrieša mirstīgās atliekas, vēsta "Degpunktā".

Spriežot pēc video kadriem, automašīna pa 11. novembra krastmalu ir braukusi samērā ātri. Tad vienā mirklī, strauji mainot braukšanas virzienu pa labi, nebremzējot spēkrats ar blīkšķi nonāk ūdenī.

Redzot notiekošo, šoferi, kas brauca aiz “Škodas”, piestāj ielas malā, skrien skatīties, vai ir iespējams kā palīdzēt un zvana operatīvajiem dienestiem.

Komentējot notikušo, Agris Asups, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvaldes 1.daļas komandieris, saka:

"Automašīna tika atrasta 20 metrus no krasta. Astoņu metru dziļumā. Ūdenslīdēji ar glābšanas automobiļa palīdzību automašīnu nogādāja līdz krastam, tad arī izcēla ārā. Kā apgrūtinājumu šis te, tā kā tā upe ir liela, straume ir liela, attiecīgi iebraucot vienu reizi, tad ir redzama vienā vietā, bet pēc tam to var atrast ļoti tālu. Ņemot vērā, ka dziļums ir ļoti liels, redzamība arī nav ļoti laba."

Glābšanas darbi ilga vairāk nekā četras stundas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas