Zināms, kā partija sodīja Jelgavas novada eksmēru Lasmani

tautaruna.lv 17.aprīlis, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video
Partijas "Latvijas attīstībai" Ētikas komisijā izskatītas bijušā Jelgavas novada mēra Madara Lasmaņa nepiedienīgās izdarības Budžeta komisijas attālinātās sēdes laikā, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Lasmani soda par meņģēšanos" izdevumā "Privātā Dzīve".

Jāatgādina, ka Lasmaņa neuzmanības dēļ Jelgavas novada domes Budžeta komisijas attālinātajā sēdē visiem bija redzams, ka viņš draiskojas ar kādu personu, kuras zeķē vai zeķbiksēs tērptā kāja nodevīgi ieslīdēja kadrā. Pats Lasmanis apgalvoja, ka tā bijusi viņa sievas kāja. Sieva nekādus komentārus nesniedza, bet baumoja, ka tā visdrīzāk tomēr esot apbedīšanas biroja Likteņsvece vadītājas un Lasmaņa partijas biedres Unas Auziņas kāja.

Uzreiz pēc notikušā Lasmaņa pārstāvētās partijas vadība sniedza paziņojumus, ka šī lieta tiks vētīta "Latvijas attīstībai" Ētikas komisijā. Partijas priekšsēdētājs Juris Pūce atzīst, ka noskaidrots - Madars Lasmanis šajā situācijā rīkojies neapdomīgi.

"Ētikas komisija konstatēja, ka Madars Lasmanis ir pārkāpis noteiktos principus partijas ētikas kodeksā, un aicināja viņu atvainoties par notikušo gan partijas biedriem, gan sabiedrībai. Partija nav lēmusi par biedra izslēgšanu no politiskās organizācijas rindām, jo Ētikas komisija to nerosināja. Arī no Madara neesmu dzirdējis, ka viņš vēlētos izstāties no partijas. Ētikas komisijas lēmumu Lasmanis ir izpildījis. Viņš ir atvainojies," saka Juris Pūce.

Viņaprāt, Lasmanis jau ir saņēmis vislielāko sodu - bijis spiests atkāpties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:34

Jaunākās diskusijas