Hjū Grānts no laikraksta saņem "milzīgu naudas summu" lietā par aktiera telefona noklausīšanos

Ziņu aģentūra LETA 17.aprīlis, 18:01
 
Unsplash
Britu aktieris Hjū Grānts trešdien pavēstīja, ka saņēmis "milzīgu naudas summu" izlīguma ietvaros lietā, kurā laikraksts "The Sun" bija apsūdzēts par aktiera telefona noklausīšanos, auto izspiegošanu un ielaušanos dzīvoklī.

Ar paziņojumu aktieris nāca klajā pēc tam, kad vienošanās bija izsludināta tiesā.

Aktieris, kas līdz ar princi Hariju bija iesūdzējis tiesā uzņēmumu "News Group Newspapers" (NGN) - "The Sun" izdevējus -, atzina, ka izlīgumam piekritis negribīgi, tomēr pastāvējis risks, ka viņam nāktos maksāt ievērojamus tiesāšanās izdevumus, pat ja tiesa lemtu viņam par labu.

Atbilstoši civilo tiesu likumiem aktierim būtu jāmaksā abu pušu tiesāšanās izdevumi, ja viņam tiktu pietiesāta summa, kas ir kaut vai par peniju mazāka, nekā izlīgumā piedāvātā summa.

Tiesāšanās izmaksu summa varētu būt tuvu desmit miljoniem sterliņu mārciņu.

"Kā tas ir parasts ar pilnīgi nevainīgiem cilvēkiem, viņi man piedāvā milzīgu naudas summu, lai šo lietu paturētu ārpus tiesas," platformā "X" skaidroja aktieris.

Izlīguma summa netiek atklāta.

NGN paziņojumā apliecināja, ka nav atzinis atbildību šajā lietā un ka izlīgums bijis abu pušu finansiālās interesēs, lai izvairītos no dārgas tiesāšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:57

Jaunākās diskusijas