Magone zina, kādu vīrieti vēlas sev blakus - svaigu, mīkstu, muskuļotu

tautaruna.lv 4.aprīlis, 2:30
 
Ekrānuzņēmums
Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Liedeskalnas un viņas draudzenes Daces starpā izveidojusies pamatīga vārdu apmaiņa. Kamēr Magone kārtējo reizi sūkstas par savas dzīves vīriešiem, draudzene metas virsū ar skarbām piezīmēm.

Magone neslēpj, ka viņa vēlas vīrieti, kurš viņai palīdzētu ne tikai mājai uzlikt jaunu jumtu, bet būtu ieinteresēts arī parūpēties par mājas pavardu kopā. Draudzenei Dacei par šo gan ir kas sakāms: “Bet tad meklēt kārtīgu vīrieti, nevis 30 gadus vecus puikas! 43 gadus veca vecene meklē 30 gadīgu puisi bez bērniem, bez materiālās stabilitātes. Meklē sava vecuma nopietnu džeku!”

“Kam man savītušu onkuliņu? Es labāk ņemu svaigu, mīkstu, muskuļotu!” saka Magone.

“Tu mūžam neatradīsi vīrieti, tāpēc, ka tevī ir haoss. Tu pati nezini, ko tu gribi. Tev vajag tikt ar savu iekšējo “es” galā, izmest ārā visus pagātnes rēgus. Izindē visus vecos tarakānus un atstāj vietu jauniem, mūsdienīgiem!” padomu sniedz draudzene.

Magone gan ir neizpratnē, kāpēc neviens viņu negrib. “Tāpēc, ka tu izmisīgi meklē! Ej, dzīvo savu dzīvi, sasniedz savus mērķus, izaudz tik liela, cik vēlies būt,” papildina Dace.

Šova zvaigzne gan nepaliek atbildi parādā: “Jā, zini un tad man kādam parazītam jāiedod viss gatavs - sava izremontētā māja un viss pārējais? Es gribu, lai man arī dod!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas