Dace Rukšāne ir grāmatas rakstīšanas procesā; piedāvā vietu "ēnai"

tautaruna.lv 12.marts, 15:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Ēnu diena ir iespēja jaunajai paaudzei sekot līdzi slavenu cilvēku ikdienai un savām acīm redzēt, kā aizrit viņu darbadiena. Varētu šķist, ka rakstniecības procesā nekā interesanta nav, tomēr Dace Rukšāne saka, ka varētu jauniešiem daudz ko izstāstīt un parādīt.

Mikroblogošanas vietnē "X" rakstniece Dace Rukšāne raksta: "Tā kā tuvojas ēnu diena, varētu piedāvāt tviteristu atvasēm (1-2 vecāko klašu skolēniem) ēnot rakstnieka ikdienu, jo tieši pašreiz rakstu. Varu pastāstīt, kā tā norit, kur var mācīties, parādīt info vākšanas paņēmienus utt."

Komentētāji ir atsaucīgi un gatavi pie rakstnieces sūtīt ne tikai savas atvases, bet doties arī paši.

"Mana meita Līva mācās 10.klasē. Otro gadu piedalās aicinājuma pasākumos. Nevar izšķirties starp rakstnieka un programmētāja nākotni Pašlaik gan gaida atbildi no inbox, kur pieteikusies ēnot programmētājus. Ja tur nesaņems pozitīvu atbildi, labprāt pieteiktos pie Jums."

Autore iesaka: "Saki viņai, ka apgūt rakstnieka nākotni varēs vienmēr - daudzi sāk rakstīt tikai pēc 40-50. Debitanti. Savukārt es tikko gribēju apgūt programmēšanu - uvi, vairs smadzene nevelk."

Vairāki komentētāji gribētu paši kļūt par rakstnieces "ēnām": "Vienmēr esmu gribējusi ēnu dienas pusmūža cilvēkiem…"

"Tik foršs piedāvājums. Pirmo reizi žēl, ka vairs neeju skolā"

"Pieaugušie, gandrīz pusmūžā nevar pieteikties?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas