Katy Tindemark ir šokā par Gobzema rīcību

tautaruna.lv 8.februāris, 17:30
 
Foto: Ģirts Ozoliņš/MN
Katy Tindemark, pateicoties bijušajam un skandalozajam politiķim Aldim Gobzemam, ir nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā, proti, nopublicētie attēli ir pieejami publiskai apskatei politiķa "Instagram" profilā. Meitene ir pārliecināta, ka šīs bildes nopludinājis bijušais vīrs.

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Katy Tindemark pagājušajā nedēļā krita Gobzema nagos un piedzīvoja kārtīgu skandālu, kas ietekmēja viņas emocionālo stāvokli. Gobzems savā sociālo tīklu platformā publicēja intīma rakstura bildes, kuras ļoti iespējams viņam ir piegādājis sievietes bijušais vīrs.

Iespējams, ka šīs bildes Gobzemam atsūtīja mans bijušais vīrietis, jo es iepriekšējās sērijās izstāstīju par viņu un mūsu toksiskajām attiecībām.

Sieviete ir šokā par bijušā politiķa rīcību, jo lai arī nav tuvi draugi, tomēr viens otru pazīst.

Mēs it kā ar Gobzemu neesam draugi, bet tomēr viens otram sekojam sociālajos tīklos. [..] Godīgi sakot, kad viņš bija politiķis, es viņu aizstāvēju, man viņš patika. Varbūt es tomēr maldījos viņā!

Šādas bildes viņa esot sūtījusi savam bijušajam laikā, kad desmit mēnešus pavadīja Ķīna. Katy teica, ka tas bija viens no dzirksteles uzturēšanas principiem, sūtīt intīma rakstura bildes.

Pēc notiekošo Katy ir tikai viens padoms, lai citiem nebūtu jāsaskaras ar šo situāciju:

“Ja tu taisi seksa video, nekad nedari to kamerā ar seju!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:34

Jaunākās diskusijas