Ļaudis nesaprot vai raudāt, vai priecāties - Briškens neesot piedalījies svarīgā ES sanāksmē par "Rail Baltica"

tautaruna.lv 8.februāris, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Mikroblogošanas vietnē "X" trešdien ievietots ieraksts, kurš liecina, ka vakar Briselē esot notikusi sanāksme par "Rail Baltika", taču mūsu satiksmes ministrs uz to nav ieradies.

Ieraksts "X": "Vairāki informācijas avoti vēsta,ka šodien Briselē notikusi izšķiroši svarīga augstākā līmeņa sanāksme par Rail Baltica problēmām. Briškens neesot uzskatījis par vajadzīgu piedalīties,tādējādi raisot izbrīnu tajās ES vadošajās amatpersonās,no kurām atkarīga projekta finansēšana."

Soctīklos īsti nezina vai priecāties, ka ministrs nekur nelido, vai dusmoties, ka viņš šādu sanāksmi neuzskata par pietiekmai svarīgu Latvijai.

"Sanāksme nebija par pagātni,bet par nākotni. Vai uzskatāt,ka arī tā uz Briškenu neattiecās? P.S. Briškens bija viena no galvenajām RB Rail projekta tieši atbildīgajāmamatpersonām DESMIT(!!!) gadu garumā,gadījumā,ja to nezinājāt."

"Tauta priecīga! Briškens nelidoja, kā to darīja Kariņš, kurš lidoja uz visādām steidzamām sanāksmēm un izklaidīgi šķērdēja nodokļu maksātāju naudu, kas gūta, lejot sūrus sviedrus smagā darbā"

"Es domāju, viņš vienreiz ir izdarījis pareizi. Iedomājieties, kādas ziepes viņš varētu sadarīt dzenot savu sviestu darba sanāksmē? Ir, ir pareizi, bravo!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas