Aktrise, kura cīnās ar smagu slimību, izveidojusi sarakstu ar cilvēkiem, kuri nedrīkstēs apmeklēt viņas bēres

tautaruna.lv 5.februāris, 3:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona Dohertija cīnās ar smagu slimību - vēzi. Skaudrā diagnoze likusi viņai apdomāt savu dzīvi un arī to, kas notiks pēc tās, vēsta "Daily Star".

Aktrisei ir dignosticēts ceturtās stadijas krūts vēzis, kas ir izplatījies arī citviet ķermenī.

Diagnoze piespiedusi aktrisi jau laicīgi sākt domāt par savām bērēm. Viņa pat ir izveidojusi sarakstu, kurus cilvēkus tur nevēlētos redzēt.

Par saviem plāniem aktrise pavēstījusi podkāstā "Let’s Be Clear with Shannen Doherty".

Pēc nāves aktrise vēlas tikt kremēta un grib, lai viņas pelni tiktu sajaukti kopā ar viņas suņa un tēva pelniem. Tāpat viņa šķiet, ka uz viņas bērēm ieradīsies daudzi cilvēki, kurus viņa tur nevēlētos redzēt. "Es nevēlos, lai viņi tur būtu, jo viņu ierašanās iemesli ne vienmēr būs labākie iemesli."

Šenona sacīja, ka viņai ir izveidots saraksts ar konkrētiem cilvēkiem, kuriem "patiesībā es tik ļoti nepatīku, lai viņi ierastos uz manām bērēm". Viņa paskaidroja, ka šie cilvēki apmeklēs viņas bēres, jo "tā ir politkorekta rīcība, un viņi nevēlēsies izskatīties slikti."

Aktrise arī minēja, ka nevēlas, lai cilvēki viņas bērēs raudātu vai arī sačukstoties sacītu, ka ir priecīgi, ka viņa ir mirusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas