"Nākamais līmenis ir sākt mizot mandarīnu"; soctīklos apspriež veikalos novēroto

tautaruna.lv 5.februāris, 5:30
 
pixabay.com
Cilvēki veikalos sveramo augļu un dārzeņu stendos novērojuši interesantas tendences - parasti sīpolu kastēs ir ļoti daudz mizu, kas liecina, ka ļaudis nevēlas maksāt par mizām. Tāpat ne reizi vien redzēti nolauzti papriku kātiņi un norautas kāpostu lapas.

Ieraksts "X" liek aizdomāties, ka pavisma drīz situācija mainīsies - sīpoli būs spīdīgi kā tikko izrauti, bet visas miziņas no kastēm pazudušas - tuvojas Lieldienas.

"Nelūgts padoms: Veikalos, sīpolu kastēs ir ļoti daudz mizu, vismaz Ogrē. Redzams, ka taupītāji noloba mizas, lai ietaupītu daudzos eiro un nemaksātu par to ko metīs āra. Līdz Lieldienām nav daudz palicis. Īstais laiks, pa lēto tikt pie mizām"

Komentētājiem ir savi novērojumi: "Es reiz Anglijā pirku sīpolu un maisiņā sabēru daudz, daudz sīpolu mizu. Kasiere iepleta acis un pasauca “ supervisor”, jo nesaprata, ko darīt- kāds grib mizas vairāk kā sīpolu. Kad izstāstīju, kam tās domātas - ilgi uz mani skatījās, kā uz jocīgo"

"Interesanti, cik tonnas sīpolu jānopērk, lai uz nolobīto mizu rēķina sanāktu kāds redzams ietaupījums? Bet vispār… nebiju manījusi veikalos šādu rīcību. Tagad es zinu arī, ka taupītāji lauž paprikai kātu nost. Next level ir sākt mizot mandarīnus."

"Ideja laba, vien man nedaudz neērti vākt mizas maisiņā. Vajag sataisīt Mr.Bīna sejas izteiksmi, zīmīgi pagrozīties, vai visi redz. Un tad ar khmm, khmm fiksi maisiņā. Ja kādu redzat tā darām, tā es, nepievērsiet uzmanību "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas