FOTO: Slavena aktrise mainījusies līdz nepazīšanai; fani satraukti par viņas veselības stāvokli

tautaruna.lv 5.februāris, 2:30
 
depositphotos.com
Seriālu "Bafija pret Vampīriem" un "Intrigante" aktrise Mišela Trahtenbergana nobiedējusi fanus. Aktrises izskats kļuvis pavisam svešs un viņas atbalstītāji ir noraizējušies, vai nav noticis kaut kas slikts, vēsta "Daily Star".

Redzot aktrises izskata izmaiņas, vairāki fani bija noraizējušies par viņas veselības stāvokli un centās ar zvaigzni sazināties.

Lai nomierinātu satrauktos līdzjutējus, aktrise sociālajā medijā "Instagram" ievietoja fotogrāfiju, kurai pievienoja klāt nelielu vēstījumu faniem.

“Jautri fakti. Šī ir mana seja. Nē, ar nepietiekamu uzturu nav problēmas," rakstīja aktrise. Tāpat aktrise minējusi, ka vairs nav 14 gadus veca, bet viņai ir 38 gadi un cilvēku izskats gadiem ejot mainās.

Aktrise arī vaicāja faniem, kāpēc viņi pauž naidu. Kā izrādās, tad pēc fotogrāfiju publicēšanas, kurās viņa redzama frizētavā, viņa saņēmusi lērums negatīvu komentāru. Fani ne tikai pauduši bažas par viņas veselības stāvokli, bet arī apsūdzējuši neveiksmīgas plastiskās operācijas veikšanā. Tomēr, kā min aktrise kāda no "Instagram" ierakstiem, tad viņa nav veikusi plastiskās operācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas