Pēc nopietnās operācijas Roberto Meloni nāk klajā ar paziņojumu

tautaruna.lv 26.decembris 2023, 0:30
 
F64
Nesen presē nonāca informācija, ka Roberto Meloni veikta nopietna muguras operācija. Tā veikta aptuveni pirms mēneša un visu šo laiku Roberto šo informāciju bija turējis noslēpumā. Nesen sociālajā tīklā Instagram Roberto uzrunāja savus fanus.

Jau ziņojām, ka Roberto Meloni jau ilgāku laiku mocījušas sāpes muguras lejasdaļā, taču, "galējais kritiens" bija novembra sākumā, kad Roberto burtiski krita raidījuma "Pasaki to skaļi!" filmēšanas laukumā, tika vēstīts Ievas Valteres materiālā "Viņs saļima kolēģes rokās" izdevumā "Kas Jauns".

Roberto atcerējās mirkli, kad kļuvis pavisam slikti - kad viņš cēlās no krēsla, vairs nejuta kāju, centās spert to uz priekšu, bet, nesajūtot atbalstu, krita. Kolēģe Elīna Fīrmane viņu paspēja noķert. Raidījuma producente Zita Lunde nekavējoties veda Roberto uz klīniku.

Operācija tika veikta pēc četrām dienām. Tajā, kā izteicās Roberto, mugurkauls "stiprināts ar titāna plāksnēm".

Kā vietnē Instagram atklāj Roberto, pēc šīs publikācijas viņš saņēma daudzas uztraukuma pilnas vēstules no saviem atbalstītājiem. Taču dziedātājs mierina - ar viņu viss būs labi.

"Draugi! Nu jā, daudziem no jums šis bija nepatīkams pārsteigums un daži man jau rakstīja uztraukušies, kā man iet, kāpēc es neko neesmu teicis un vai kautko man vajag. Tie, kuri mani pazīst, zina, ka man patīk dot labas emocijas, ka es esmu ļoti neatkarīgs un nemīlu apgrūtināt citus cilvēkus. Tāpēc, es piekritu sniegt interviju žurnālam. (..) Esmu pateicīgs šim piedzīvojumam, bet visvairāk tiem cilvēkiem, kas man bija un ir klāt," raksta Roberto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas