Vai Lelde Dreimane pošas uz Holivudu?

tautaruna.lv 5.decembris 2023, 4:30
 
Lelde Dreimane / Foto: Dmitrijs Suļžics/MN
Leldes Dreimanes aktrises karjera ir galvu reibinoša. Izturot kastingu, viņai ir iespēja strādāt kopā ar pasaules slaveno Holivudas režisoru Džonu Malkoviču. Sarunā ar Katrīni Vasiļevsku viņa atklāj, kā ir sadarboties ar pasaules līmeņa zvaigzni un, vai viņa nav aizdomājusies ar režisora palīdzību tikt arī kādā Holivudas projektā?

Pašmāju realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” pagājušajā nedēļā viesojās pie šarmantās aktrises Leldes Dreimanes, kura šajā rudenī piedalīsies slavenā režisora Džona Malkoviča izrādē. Aktrise jau pirmajā tikšanās reizē centusies nolikt pie malas emocijas un ekspektācijas par režisoru, iegalvojot, ka dodas vienkārši uz kastingu.

Es viņa ikonizēšanu biju nolikusi malā, jo es zināju, ka tas man traucēs. Es gāju vienkārši uz kastingu pie režisora, absolūti noliekot malā to, kas viņš ir. Viņš nav tas, kurš spodrina savas spalvas un spīd.

Nav noslēpums, ka daudzu aktieru sapnis ir nokļūt visu iespēju zemē, Holivudā. Jautāts, vai Lelde par to ir aizdomājusies, ņemot vērā, ka režisoram ir sakari un kontakti.

Viņš pazīst industrijas cilvēkus, bet ļoti grūti ir atbildēt uz šo jautājumu. Katrā ziņā viņš mūs ir redzējis, un tad jau redzēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas