Citējot Ļeņinu: "Kapitālisti paši pārdos mums striķi, uz kura mēs viņus pakārsim"

tautaruna.lv 5.decembris 2023, 9:38
 
MN
Nu jau vairākas dienas ir soctīklos ir aktualizēts jautājums par Krievijas graudu ievešanu Latvijā. Tiek piesaukti uzņēmumi un valstsvīri un valstsievas, kuri ne tikai nesper nepieciešamos soļus, lai Krievijas graudi, kuru izcelsme, ļoti iespējams, ir Ukraina, nenonāktu Eiropas tirgū, bet pat to atbalsta.

Atsaucoties uz Gata Auziņa ierakstu "X": "Krievu asiņainie graudi Krustpils stacijā! Latvieši sāk organizēties Labdien, visiem! Esam diennakti nodežūrējuši pie Krustpils dzelzceļa stacijas. Rezultāti. Uz Rīgas pusi iebraukuši 208 vagoni ar krievu vai zagtiem Ukrainas graudiem. No Latvijas izbraukuši virs 350 vagoniem",

Savu nostāju "X" ir paudis arī Reinis Pozņaks: "Šitā mēs paši būvējam tās raķetes, kuras lidos pie mums. Ja naudaskārie to nesaprot paši, tad politiķiem gan tas būtu jāizbeidz. Ja vien viņi ir politiķi ne naudaskārie."

Ēriks Stendzenieks iesaistās diskusijā: "Es jau ilgāku laiku to, kas notiek Latvijas varā, nespēju izskaidrot ar stulbumu. Tas vienkārši nav iespējams. Līdz ar to atliek tikai viens cits skaidrojums un tas, diemžēl, ir finišs."

Reinis Pozņaks ir lakonisks: "Atsitīsim"

Komentētāji spriež: "Ka tik nesanāk tā, ka LDz sāk elektrības skapji svilt."

"Politiķi = naudaskārie + varaskārie. Valsti vada tie, kam nauda."

"Kapitālisti paši pārdos mums striķi uz kura mēs viņus pakārsim." /V.Ļeņins/"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas