Agatas Mucenieces bijušais vīrs neļauj viņai vest bērnus uz Latviju

tautaruna.lv 5.decembris 2023, 2:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pirms dažām dienām kļuva zināms, ka latviešu izcelsmes aktrise Agata Muceniece, ks dzīvo Krievijā, ar bērniem plāno braucienu uz Latviju. Aktrises bijušais vīrs un bērnu tēvs Pāvels Prilučnijs komentēja bijušās sievas lēmumu.

Iepriekš Agata Muceniece stāstīja, ka plāno ceļojumu novembra beigās. Viņai jābūt dzimtenē, lai saņemtu pasi savam dēlam Timofejam. Ģimene plānojusi uz Latviju doties ar automašīnu, jo citu iespēju nav. "Es braukšu ar mašīnu, jo tagad nav citas iespējas nokļūt. Tas ir šausmīgi. Iepriekš iekšā lidmašīnā un pēc pusotras stundas esmu Latvijā. Bet tagad jābrauc desmit stundas. Un nav skaidrs, kas notiks uz robežas. Es izkāpšu no mašīnas uz robežas, šķērsošu robežu ar kājām, un tad es iekāpšu citā mašīnā un braukšu mājās. Man tikai jāuztaisa Timofejam pase," viņa paskaidroja.


Kā izrādījās, aktrise savu bijušo vīru par to nav informējusi. Pāvels Prilučnijs par savas bijušās sievas un bērnu plānoto braucienu uzzināja no medijiem. Aktieris StarHit pastāstīja, ko domā par jaunumiem. "Nē, mana bijusī sieva ar mani nav sazinājusies ar jautājumiem par mūsu bērnu izceļošanu uz ārzemēm. Un bez manas piekrišanas Timofejs un Mia nevarēs doties uz Latviju, ja Krievijas likumdošanā nekas nav mainījies," dusmas neslēpa Prilučnijs.

Zināms, ka bērnu tēvs var aizliegt bērniem ceļot uz ārzemēm, jo ​​viņam nav atņemtas vecāku tiesības. Lai dotos kopā ar dēlu un meitu uz Latviju, Agatai jāsaņem Pāvela piekrišana un tā jāapstiprina notariāli.

Pēc visa spriežot, Pāvels tomēr deva atļauju Agatai ar bērniem doties uz Latviju, jo aktrise sociālajaos tīklos dalās ar foto un video, kā pavada laiku dzimtenē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas