Marija Naumova vēršas pie draugiem un faniem

tautaruna.lv 13.novembris 2023, 4:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Pēdējā laikā sabiedrībā zināmu cilvēku sociālo tīklu konti arvien biežāk tiek viltoti, sniedzot draugiem un sekotājiem nepatiesu informāciju par slavenību dzīvi, kā arī aicinot cilvēkus iesaistīties dažādās aktivitātēs, kas visbiežāk ir krāpniecība.

Savā "Facebook" kontā dziedātāja Marija Naumova vērš draugu un sekotāju uzmanību: "

Dārgie draugi un sekotāji! Šis ir mans vienīgais oficiālais profils. Visi pārējie, kas ik pa laikam uzrodas, ir viltus un visticamakāk mēģinās jūs kaut kādā veidā apkrāpt, tāpēc esiet uzmanīgi un neuzķerieties uz draudzības aicinājumiem, maldīgiem apsveikumiem uz sen izspēlētiem konkursiem un nekādā gadījumā nespiediet uz šausbīgām saitēm šajā profilā.
Tas, ko jūs varat darīt - ziņojiet par to, ka profils ir viltus un banojiet to.
Izdarīt to var vienkārši. Zemāk bildēs norādīts, kā. Atverot profilu, labajā pusē uzspiediet uz trīs punktiņiem blakus uzrakstam follow vai sekoju. Tālāk izvēlieties Report profile vai ziņot par profilu. Un atzīmējiet Fake acout vai viltus profils. Lai savā laika joslā vairs neredzētu šī profila aktivitātes, tas nevarētu jūs vairs nekur atzīmēt vai pieminēt, nospiediet arī bloķēt profilu."
Komentētāji neslēpj, ka saskārušies ar viltus profiliem: "Vakar saņēmu it kā apsveikumu,ar uzvaru konkursā,kurš noslēdzās jau 10.oktobrī! Esam ļoti piesardzīgi un uzmanīgi hakeri vēl nav salīduši alās uz ziemas guļu un turpina savas mahinācijas uz pilnu jaudu."
"Paldies, arī es saņēmu draudzības uzaicinājumu un pēc tam mesendžerī, ka saņemšu 100 eiro, kad atvēršu bankas kontu, lai var pārskaitīt, uzreiz sapratu, ka tā ir krāpšana!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas