Restorāna apmeklētāji nobauda dārgas delikates un naski aizmūk prom, nesamaksājot rēķinu

tautaruna.lv 13.novembris 2023, 2:30
 
pexels.com
Restorāns "Stubbs", kas atrodas Lielbritānijā, pavisam nesen piedzīvojis ļoti nepatīkamu pieredzi, kas ēdināšanas iestādi atstājis ar 489 britu mārciņām lielu zaudējumu, ziņo "The Sun".

Kā sociālajos medijos vēsta restorāna pārstāvji, tad pagājušās nedēļas svētdienā noticis nepatīkams incidents, kas atstājis rūgtu pēcgaršu.

Septiņu cilvēku grupa rezervēja galdiņu, lai mielotos ar gardiem ēdieniem.

Viņi pasūtīja tādas delikateses kā omārus, garneļu kokteiļus, kalmārus, vistu aknu parfē, austeres un vēl vairākus izsmalcinātus ēdienus. Greznā maltīte kopsummā sastādīja 438 britu mārciņas.

Brīdī, kad kompānijai vajadzēja samaksāt lielo rēķinu par viņu gastronomiskajām izvirtībām, viņi metās bēgt prom ko kājas nes.

Restorāna komanda ir satriekta par nekaunīgo klientu rīcību un aicina viņus atgriezties, un samaksāt par rēķinu, citādāk ir apdraudēta ēdināšanas iestādes dzīvotspēja.“Lūdzu, atgriezieties un samaksājiet rēķinu! Mēs esam privāts restorāns un neizdzīvosim, ja jūs to nodarīsiet mums."

Kā izrādās, tad negodprātīgi klienti nav retums šajā restorānā. Medijs "The Sun" noskaidrojis, ka šī gada laikā restorāns jau divas reizes piedzīvojis šādu situāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas