"Zils maiss vai kas tamlīdzīgs"; aculiecinieki jūrā Daugavgrīvā ierauga mirušu sievieti

tautaruna.lv 13.novembris 2023, 13:15
 
Kaspars Krafts/F64
Uz Daugavgrīvas pludmali sabrauca virkne operatīvo dienestu. Garāmgājēji ūdenī bija pamanījuši cilvēku. Diemžēl glābēji no jūras izvilka mirušas sievietes ķermeni, vēsta "Degpunktā".

Divas nūjotājas, kas pastaigājoties pamanījušas ūdenī cilvēku. Sievietes izsaukušas operatīvos dienestus un sagaidījušas, līdz tie atbrauks. Skats bijis baiss, aculiecinieces sākumā pat nesapratušas, ka sieviete ūdenī ir ar seju uz leju.

“Mēs piezvanījām policijai, uz 112. Pēc tam pienāca sieviete, kad jau mēs gaidījām, un viņa teica, ka tad, ka viņa gāja uz turieni, jau no attāluma varēja redzēt kaut kādu zilu maisu vai ko tamlīdzīgu. Bet, kad viņa pienāca tuvāk, varēja jau skaidri redzēt, ka tas ir cilvēks,” stāsta aculiecinieces.

Tā kā bojāgājusī sieviete ir ar apģērbu, versija par to, ka viņa varētu būt ziemas peldētāja, atkrīt. Arī policijai konkrēta informācija par nāves apstākļiem vēl nav zināma.

Valsts policija apstiprina, ka piektdien garāmgājējs Rīgā, Daugavgrīvā, jūrā pamanīja sievieti bez dzīvības pazīmēm un izsauca operatīvos dienestus. Bojāgājusī ir apmēram sešdesmit gadu veca, un policija skaidro viņas identitāti. Sākotnēji vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas,” skaidro Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas