"Paši vien šitos rozā ponijus savēlējām"; tauta nikna uz valdību

tautaruna.lv 3.novembris 2023, 12:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Šī nedēļa paiet Stambulas konvencijas zīmē. Valdība ir saņēmusi dūšu un gatava ratificēt duāli vērtēto dokumentu. Sabiedrībai par valdības vadības stilu un prioritātēm ir sakāms skarbs vārds.

Par Stambulas konvencijas ratificēšanas jautājumu mikroblogošanas vietnē "X" norit asas sarunas un pārmetumi valdībai: "Eiropā karš, nelegālo imigrantu jūra, robeža kā kaimiņa nabaga sēta, inflācija - bet nē Stambulas konvencija! Un stāv trīs klauni nopietnām sejām. Dievs palīdzi Latvijai!"

Komentētāji ir vienisprātis, ka ar šo valdību mums nav paveicies: "Kāda konvencija!? Kam viņa vajadzīga, ja mums puse no valsts iedzīvotājiem sastāv no barbariem, kuriem sievu dauzīšana ir viņu mentalitātes un kultūras sastāvdaļa. "Sit, tātad mīl!""

"Tieši tā, Eiropā karš un ir daudz citu lietu, ko darīt. Jābeidz ākstīties, konvencijā jāratificē reizi par visām reizēm, lai ir miers un varam strādāt pie tā, kas tiešām ir svarīgi. Tā ņemšanās par šo salīdzinoši marginālu konvenciju šādos laikos ir pilnīgi nenopietna"

"Paši vien šitos rozā ponijus savēlējām un esam galīgā pakaļā, tik šausmīgas valdības vēl nekad nav bijis. Es tiešām gribēšu paskatīties acīs tiem zemniekiem, kuri nākošajās vēlēšanās, ja tādas vēl būs, balsos par zzs"

"Starp citu, SK aizstāv šos nelegālos imigrantus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas