Pašmāju TV šova zvaigznes atklāj patieso šķiršanās iemeslu

tautaruna.lv 17.oktobris 2023, 17:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne atgriežas šovā “Slavenības. Bez filtra”, lai atklātu kas notika un notiek viņu dzīvēs. Uzzināsim, kādas ir viņu attiecības, kāpēc izšķīrās, kā arī abi dalīsies ar savām sajūtām par notikušo un tagadējo. Vai Kristaps un Elīna joprojām ir šķirti vai tomēr pāris?

Digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis, šī gada maijā paziņoja par savu saderināšanos, taču neilgi pēc priecīgā notikuma, abi izšķīrās. Tagad pāris atkal ir kopā un ir gatavi atklāt, īsto šķiršanās iemeslu. Elīna min kādu traģēdiju, kas mainīja abu uzskatus un dzīves redzējumu.

Mēs ar Kristapu bijām šķirti kādus trīs mēnešus, jo mums bija traģēdija, ar kuru emocionāli nevarējām tikt galā. Mūsu attiecības izglāba tas, ka mēs atsevišķi gājām katrs pie sava terapeita.

Kristaps min, ka Elīna spēja viņu atgriezt atpakaļ dzīvē.

Viņas adekvātums droši vien kaut kādā brīdī palīdzēja, to visu atgriezt pie dzīvības. Tur bija jau konkrēta klīniskā nāve tām attiecībām. Viņas miers, adekvātums, viņa ir nobriedusi, ja ir runa par nopietnām problēmām.

Šobrīd pāris veic pēdējos ievākšanās darbus, lai uzsāktu kopdzīvi kādā dzīvoklī, Rīgas centrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas