Miljonārs Jūlijs Krūmiņš skaidro, kāpēc katrs bērns viņam ir no citas sievas

tautaruna.lv 17.oktobris 2023, 4:00
 
Jūlijs Krūmiņš / Dmitrijs Suļžics/F64
Miljonārs un uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš sarunā ar influenceri Katrīni Vasiļevsku un Raimonda Paula māsu Edīti, atklāj, ka beidzot esot sapratis dzīves īstās vērtības. Viņš atklāja, kā bijis uzturēt attiecības ar daiļo dzimumu strādājot kino laukumā un kādu iemeslu dēļ, viņš piekritis filmēties šovā.

Viens no Latvijas ietekmīgākajiem miljonāriem Jūlijs Krūmiņš vasaras izskaņā pārsteidza daudzus, apstiprinot savu dalību pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, kurā katru ceturtdienu ir iespēja tuvāk iepazīt viņu kā personību un kopīgi iziet cauri viņa dzīves spilgtākajiem brīžiem. Lai gan Jūlijs ir enerģijas pilns un negrasās apstāties, viņš, atskatoties uz savu dzīvi līdz šim, nožēlo, ka nespēja izveidot ģimeni. Kā iemeslu min, savu darbavietu un biežos komandējumus.

Man nekad nav bijusi ģimene. Kāpēc? Tā mani dzīve piespieda. Visu mūžu es nostrādāju kinostudijā, kurā bija nepārtraukti komandējumi. Un tad tu nokāp no vilciena perona un meklē sev līgavu, satiecies, pavadi kopā laiku, atkal aizbrauc komandējumā. Atbrauc atpakaļ, atkal šķiršanās. Un tā es nodzīvoju 25 gadus. Un bērni katrs no citas sievietes.

Jūlijs Krūmiņš šobrīd bagāts vectēvs, jo viņam ir 15 mazbērni un savā apgādībā rūpējas par 25 tuvākajiem radiniekiem. Viņš uzskata, ka ģimene ir viņa lielākā vērtība, ko novērtējis pēdējos gados.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas