Izraēlā dzīvojošais Galkins beidzot sazinās ar faniem

tautaruna.lv 17.oktobris 2023, 5:00
 
PM/Scanpix Baltics/Leta
Pēc sestdien notikušā Hamas kaujinieku uzbrukuma Izraēlai un turpmakās kara situācijas attīstības, šajā valstī dzīvojošais krievu humorists Maksims Galkins sociālajos tīklos klusēja, kas nopietni nobiedēja viņa fanus. Bet pēcāk Galkins tomēr publicēja ierakstu vietnē Instagram.

Vakarpusē Galkins beidzot sāka komunicēt un pastāstīja, kāds viņam bijis Palestīnas un Izraēlas konflikta rīts 7. oktobrī. "Pulksten 6.30 mēs pamodāmies no sirēnām..." viņš parakstīja fotoattēlu ar Izraēlas karogu.

"Grūts laiks Izraēlai. Līdzjūtība cietušajiem un viņu ģimenēm! Mēs lūdzam par tiem, kas tiek turēti ķīlniekos. Izraēla uzvarēs," rakstīja Galkins.

Kā ziņots, "Hamas" un "Islāma džihāda" teroristi sestdienas rītā sāka iebrukumu Izraēlā, kura laikā noslepkavoti vismaz 700 izraēliešu. Starp upuriem absolūtais vairākums ir civilpersonas, un tikai 44 ir karavīri.

Palestīniešu teroristi paziņojuši, ka sagrābuši arī vairāk nekā 130 ķīlniekus, kas nogādāti Gazas joslā. Viņu vidū ir gan militārpersonas, gan civilisti, tajā skaitā sievietes, bērni un gados veci cilvēki.

Izraēlas varasiestādes iepriekš ziņoja, ka valsts teritorijā līdz šim likvidēti 400 kaujinieki, bet vairāki desmiti saņemti gūstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas