Krūmiņš atvērts attiecībām, taču raizējas, ka potenciālās partneres vēlēsies nevis viņu, bet gan miljonāra naudu 

tautaruna.lv 14.oktobris 2023, 14:40
 
Ekrānšāviņš
Šoreiz Katrīnei Vasiļevskai sarunā ar Jūliju Krūmiņu pievienojās arī režisors Sandijs Semjonovs, kurš par miljonāru ir uzņēmis filmu. Režisors atklāj, ka ticis filmēts arī materiāls par Jūlija sievietēm, taču tas neesot iekļauts filmā. Pats Jūlijs sarunas laikā neslēpj, ka ir atvērts attiecībām, taču viņam ir savi priekšnoteikumi potenciālajam pielūdzējām.

Sabiedrībā dēvētais “Latvijas Hjū Hefners” Jūlijs Krūmiņš pagājušajā nedēļā, pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” spilgti izteicās par savu attiecību statusu un nākotnes iecerēm. Krūmiņš atzīst, ka šobrīd ir brīvs vīrietis, taču ir gatavs un atvērts attiecībām, taču raizējas, ka potenciālās partneres vēlēsies nevis viņu, bet gan miljonāra naudu.

“Ņemot vērā, ka es šobrīd esmu vecpuisi, esmu ļoti atvērts attiecībām. Bet es lūdzu, nezvanīt jaunākām par piecdesmit. Ja zvanīs jaunākās, tad man ir aizdomas, ka zvana nevis man, bet manai naudai!”

Jau iepriekš tika vēstīts, ka Jūlijam iepriekšējās attiecībās pietrūkušas rūpes par viņu, jo bieži vien sievietes esot likušas savu karjeru augstāk par viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas