Indra Salcēviča: 110 kilogrami - tas nav svars

tautaruna.lv 14.oktobris 2023, 17:40
 
Ekrānšāviņš
Raidījumā “Māmiņu klubs” uz sarunu aicināta stiliste Indra Salceviča un uztura treneris Mārtiņš Bidiņš. Viena no apspriestajām tēmām ir ātrās diētas un šodien tik ļoti populārā bariatrijas operācija. Indra atklāj, ka ir izteikta šīs procedūras neatbalstītāja, jo cilvēki to izvēlas nepamatotu iemeslu vadīti.

Modes stiliste Indra Salceviča publiskajā telpā ir labi zināma arī kā pozitīvās ķermeniskās domāšanas kustības “More than size” dibinātāja Latvijā. Raidījumā “Māmiņu klubs” kopā ar treneri un uztura speciālistu Mārtiņu Bidiņi viņi kopā diskutēja par ķermeņa svara samazināšanu, to pieņemšanu un populāriem risinājumiem kā no tā atbrīvoties. Pēdējo gadu laikā sabiedrībā ir populāri nodarboties ar dažādām ātrajām diētām un veikt bariatrijas operācijas, lai samazinātu savus lieko svaru. Indra ir kategoriski pret operāciju, jo uzskata, ka tas ir vieglākais un neefektīvākais veids, lai pēc iespējas ātrāk nonāktu pie vēlamā rezultāta.

“Es uzskatu, ka bariatrija ir operācija, kura tiešām ir jāveic tad, kad cilvēks fiziski un funkcionāli nespēj sevi nest, es to visu saprotu. Bet tas kas notiek šobrīd pasaulē un šeit Latvijā, ka cilvēks ar 110 kilogramu lieko svaru uztaisa bariatriju, man liekas, ka 110, tas nav svars.”

Mārtiņš sarunas laikā piebilst, ka viņaprāt, bariatriju var salīdzināt kā ātro diētu, kura ir ātra un viegla, ar tūlītēju iedarbību, taču tas nav labākais risinājums svara zaudēšanai, vienīgi, ja liekie kilogrami apdraud veselību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas