"Man atteica"; Marika Ģederte šokā par ēdināšanas servisu Rīgā

tautaruna.lv 22.septembris 2023, 2:30
 
Alise Šulca/F64
"Tā runā, ka ēdināšanas nozarei ir problēmas, bet šodienas situācija mani pārsteidza pamatīgi," iesāk uzņēmēja savā "Facebook".
Jau nedēļu iepriekš, uz 20.septembri, vēlējos norezervēt biznesa partneriem no dažādām valstīm galdiņu 19 personām, piebilstot, ka ir svarīgi, ka viņi paši maksās par savām vakariņām. Nu kā teikt, lai esam kopā, bet ēdam katrs atsevišķi. Izvēlējos "Herbārijs",
atklāj Ģederte.
Šodien vēlējos laicīgi pieteikt galdiņu un pabrīdināju par maksāšanas nosacījumiem. Man atteica, jo esot ļoti sarežģīti veikt šādu uzskaiti. Uz ko es atbildēju, vai viņi saprot to, ka 19 cilvēki tomēr ir klienti un nauda. Nē, viņiem tas neinteresē.
Ir divi varianti - klienti ir tik daudz, ka tie nav vajadzīgi un vai tiešām ir tik sarežģīti no pāriem paņemt naudu atsevišķi? Man kaut kā ar tām "terasēm" neveicās. Jāmeklē citur, kur esam gaidīti. Skumji,
atzīst uzņēmēja.

NRA jau rakstīja, ka publiskajā telpā Marikai Ģedertei ir piekarinātas vairākas birkas - Latvijas galvenā blondīne, skaistumkonkursa uzvarētāja, sabiedrības dāma. Toties pēc intervijām ir atzīts, ka tie ir tikai virspusīgi pieņēmumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas