Cilvēki pārskaitušies par Uģa Kuģa rīcību, grib uzsūtīt bāriņtiesu

tautaruna.lv 22.septembris 2023, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Vēdiskais filozofs un šova "Ģimene burkā" dalībnieks Uģis Kuģis ar savu rīcību izsaucis "uguni uz sevi".

Stāsts par par kādu epozodi no šova raidījumiem, kurā viņš iemet gultā savu jaunāko bērnu. Starp citu, arī iepriekš U. Kuģa rīcība attiecībā uz bērniem tika vērtēta nenozīmīgi - braucot uz Indiju, viņš vēlējās savu bērnu piesiet pavadiņā un meklēja zooveikalā suņu pavadu.

Eduards: Un kas tajā mājā notiek, kad nefilmē kameras?

Kristina: Tur ir kaut kāds konteksts? Lai gan - kāds var būt "iemesls" šādi rīkoties? Kur ar viņiem diez var sazināties,aizsūtīšu informāciju par traumatisku smadzeņu bojājumu. Tālāk par savu reliģiju gan jau neko nejēdz.

Pētēris: Te ir darbs bāriņtiesai

Lampa: Kāds saskatījies basketbolu un met bērnu kā bumbu
Alise: Un šis staigā apkārt un sludina kādam jābūt īstam vīrietim un kādai - īstai sievietei!
Māris: Būsim godīgi, uz dusmām bērnu mētāt tiešām nevejadzētu. No otras puses, mūsus pašus tādā vecumā ir lidinājuši pa gultām tieši tāpat - bet nu prieka pēc.
Māra: Par suņa pamešanu izmeta no šova [Bindrus] Par vardarbību pret bērnu…?
Arī vietnē "Facebook" Jolanta Kalniņa publicējusi asu viedokli, kuram piekrīt daudzi viņas "Facebook" sekotāji.
"Kuģis ielidina bērnu gultā, un pēc tam samīļo. Nopietni? Viņš nobijās, vēsā mierā atbild mazā puikiņa māte - domāju gan ka nobijās, lidojot pāri divām gultām. Ja tas bērniņš ielidotu ar galvu sienā - tiešraidē varētu noskatīties, kā gadu vecs mazulis kļūst par invalīdu.
Kuģis sludina ka tuvība ar sieviete ir vajadzīga tikai bērnu radīšanai, šitam ''ģēnijam'' vispār vajag aizliegt tuvoties sievietei. Pornhub vairāk noderētu - lai tuvībā stājas pats ar sevi.
Kuģis par maksu piedalās TV šovā "Ģimene burkā" un esot influenceris - nu gan var daudz ko iemācīties no šitā krišnaīta - mētājiet savus bērnus! Šitam krišnaītu pamuļķim ir 17000 sekotāju - laikam basketbola ietekmē savu bērnu mētā kā bumbu, un visi stāvus aplaudē.
Šajā ģimenē noteikti vajadzīga Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas vizīte! Manas smadzenes šo nespēj sagremot!
Ja manu bērnu šitā tēvs mestu, ģimenes šovs vienā sekundē pārvērstos par kautiņu bez noteikumiem - ar pirmo, kas pa rokai būtu, ievilktu pa pauri! Man pat bail iedomāties, kas ar tiem bērniem notiek, kad TV kameras ir izslēgtas
Nez ko bērnu neirologi par šādu ''audzināšanas'' metodi teiktu?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas