VIDEO. Venta piedāvājums Magoni šokē

tautaruna.lv 22.septembris 2023, 5:00
 
Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
Magone pilnā sparā uzsākusi savas mammas mājas remontu. Darba dunā viņa iedomājas pazvanīt savam bijušajam Ventim, pie kura pašlaik atrodas kopīgais dēls Raimonds. Ventis video zvanā ir izbrīnīts par apkārt redzamo nekārtību un pat piedāvā savu palīdzību remontdarbos, kas Magoni izbrīna vēl vairāk.

Šovu zvaigzne Magone ik darba dienas vakaru kanāla STV skatītājiem ļauj ielūkoties savas dzīves aizkulisēs un ikdienas gaitās. Jau iepriekš ziņojām, ka mīlas dzīvē sievietei iet visai raibi, jo šobrīd aktīvu komunikāciju viņa uztur ar kādu indiešu izcelsmes vīrieti, kurš soloties braukt ciemos. Kamēr vīrietis tikai sola, Magone lieki laiku netērē un neuztraucas par savu jauno simpātiju, un dodas pie savas mammas uz Kurzemes pusi veikt remontdarbus. Palīgos ir uzaicināti arī Gulbenes strādnieki, lai darbs raiti iet uz priekšu.

Remontdarbu vidū, Magone atceras piezvanīt savam bijušajam Ventim, pie kura pašlaik ciemojas abu kopīgais dēls Raimonds. Lai arī abu attiecības daudzu gadu laikā ir bijušas īpaši saspringtas un emocijām bagātas, šobrīd Magone novērtē Venti, un to, ka spēj atrast kopīgu valodu.

Kaut jel dzīvē vairāk pozitīvu nošu un šādu sarunu ar bērnu tēviem!

Sarunas beigās Ventis piedāvā savu palīdzību remontdarbos, par ko Magone bija šokā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas