Hermanis izsaka draudus skolai; simtiem līdzcilvēku viņu atbalsta

tautaruna.lv 22.septembris 2023, 1:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Valsts izglītības satura centrs (VISC) – rūpēs par bērnu seksualitāti un tās pareizu ievirzi pareizajās “kastītēs”, par ceļvedi piedāvā metodisko materiālu “Seksuālā izglītība – jautājumi un atbildes”. Daudzi vecāki ir šausmās un neizpratnē, raksta "Neatkarīgās" žurnāliste Elita Veidemane.

Materiāls izraisījis sašutuma vētru un diskusijas soctīklos. Zibenīgā ātrumā atzinību šajā sakarā guva režisora Alvja Hermaņa paustais.

"Ja mani bērni pastāstīs mājās, ka skolā viņiem skolotāji uzmākušies ar diskusijām par dzimumu maiņu, nākamajā dienā es izsaukšu uz skolu policiju. Par seksuālu vardarbību no pedagogu puses. Brīdinu. Ir lietas, kur joki beidzās," vietnē "Facebook" raksta A. Hermanis. Dažu stundu laikā ieraksts izpelnījies vairāk kā 1000 "like/patīk" atzīmes, gandrīz 200 komentāru un teju 800 "Facebook" lietotāji ar ierakstu dalījušies.

Gunta: Saukt vārdā skolas un skolotājus, kas atļaujas izmantot tādas grāmatas.

Česlavs: Paldies jums,jūs esat pirmais no mākslas un teātra sabiedrības kas asi reaģē uz bērnu un jauniešu zombēšanu no liberastiem

Laila: Dabisko pretējā dzimuma pievilcību cenšas pārvērst dzimumidentitātes maiņā. Lai mūsu civilizācija nevairotos, labi ir visi līdzekļi.

Silvija: tie nav joki! tas ir ārprāts! Diemžēl, tie prāti jau tiek ietekmēti! Tas ir noziegums! Bērniem rosināt domāt par kaut kādu, ārprāta dzimuma maiņu! Tad kāpēc nekļūt par “suņiem”? Kāds bērnībā ir rējis vai gaudojis, vai māvis kā govs! Varbūt juties kā lācītis? Kā var nonākt pie šāda murga domām!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas