Aidis Tomsons: "Ceru, ka Latvijā automašīnas tiks konfiscētas un nosūtītas uz Ukrainu"

tautaruna.lv 20.septembris 2023, 4:00
 
Gints Ivuškāns/f64
Eiropas komisija ir devusi norādījumus ES valstīs neielaist Krevijas pilsoņiem piederošas automašīnas. Lai gan EK iesaka automašīnas nosūtīt atpakaļ uz Krievju, žurnālists Aidis Tomsons iesaka tās konfiscēt un nosūtīt uz Ukrainu.

Sociālajā platformā "X" Aidis Tomsons raksta: "Saskaņā ar EK skaidrojumu, savienības teritorijā nav atļauts ievest personiskos auto no Krievijas. Es ceru, ka Latvijā tie tiks konfiscēti un nosūtīti uz Ukrainu. Tā ir laba iespēja vēl vienā veidā kaut nedaudz palīdzēt ukraiņiem."

Komentētājii nav vienprātīgi: "Grūti saprast par ko jūs priecājas!? Un ko jūs teiksiet ja pret jums rīta pielietos līdzigu akciju!!???"

"Var tikai cerēt… jo mēs jau vienreiz parādījām savu “mīkstumu” un nācām pretī arī Latviešu valodas eksāmenu kārtošanas jautājumā…"

"Vai, ja kāds pēc 27.septembra iemetīs pa Krievijā reģistrētu auto ar ķieģeli, īpašniekam nebūs izdevīgi iet uz policiju?"

"Par šo tad vajag atgādināt un stāstīt Krustpunktā,ne spriest,kā tad labāk,vai tā drīkst,cilvēktiesības,demokrātija... Tāpat,kā par valodas kārtošanu stostīdamies,ar labas gribas žestu aicināt krievmīļus un ņaudētājus raidījumā paraudāt par grūtībām."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:13

Jaunākās diskusijas