Siliņa kārtējo reizi "izceļas" ar saviem izteikumiem un sadusmo sabiedrību

tautaruna.lv 20.septembris 2023, 5:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Koalīcijas partneri, partiju apvienība JAUNĀ VIENOTĪBA, "Zaļo un zemnieku savienība" un "Progresīvie", vienojušies par valdības deklarāciju. Deklarācijas 39 punktos apkopoti jaunās valdības galvenie sasniedzamie mērķi un uzdevumi.

Tikmēr vietnē "X" tiek apspriesti Ministru prezidentes Evikas Siliņas izteikumi par valdības koalīcijas partneriem ZZS.

"ZZS pienākas kopā ar spīkeru piecas amata vietas. Kaut kā mums viņas ir jāsadala. Ņemot vērā arī to, ka viņiem nevar uzticēt, un vienošanās tāda ir, ka viņi nepretendēs uz nevienu no drošības jomām, kas ir gan ārlietas, gan aizsardzība, gan iekšlietas, gan tieslietas, tad tur paliek ļoti maz […],” klāsta E. Siliņa.

Šie izteikumi radījuši lielu šūmēšanos sabiedrībā.

Rita: Prezidenta kungs! Vai Latvijas valstij vajadzīga koalīcija un valdība, kurā viens otram nevar uzticēt?! Vēl jo vairāk - veidot valdību ar partiju,kurai nevar uzticēt drošības jomu. Prezident, kaut kas politiskajās augšās nav kārtībā. Tikai jūsu varā ir ko mainīt

Jenots: JV izmisuma rezultāts.

DaceL Valdība tiek stiķēta dažiem konkrētiem balsojumiem Saeimā. Stambulas konvencija, kopdzīves likums, lielo valsts kapitālsabiedrību kotēšana biržā. Varbūt vēl dažiem. Pēc tam pieslēgs pagaidām klusējošo JV&Pro trešo spēlētāju LSM un ZZS izmetīs miskastē.

Normunds: Eu, ZZS, Jums kaut drusciņ pašcieņa un mugurkauls ir? Evika: (c) Jums tak nevar dzīvokļa atslēgas dot, visu izzagsiet, apēdīsiet, saplēsīsiet, tā kā varam jums piedāvāt nakšņot wc vai gaitenī. Bet ar nosacījumu - tikai tad, kad es būšu mājās.

Šī nav pirmā reize, kad E. Siliņa ar saviem izteikumiem internta vidē tiek kaunināta un nozākāta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas