Ansis Bogustovs krīt sabiedrības nežēlastībā

tautaruna.lv 7.septembris 2023, 4:30
 
F64
Vakar pēc Rīga TV24 raidījuma "Aktuālais par karadarbību Ukrainā" raidījuma vadītājs Ansis Bogustovs saņēma smagu kritikas devu, jo sarunā ar Jāni Slaidiņu juta līdzi krievu kareivjiem.

Par šo faktu socālajos tīklos tiek daudz runāts. Viens no ierakstiem "X": "Šī vakara Slaidiņa Ukrainas kara raidījumā stulbais Bogustovs atkal atzīmējās ar savu kretīnismu. Pie video, kur deg un tad uzsprāgst krievu okupantu tanks, šis muļķis saka :"Cerams, ka cilvēki paspēja tikt ārā..." Slaidiņš pilnīgi samulsa : "tas tak krievu tanks, tak krievu..."."

Komentētāji un citi sociālo tīklu lietotāji iesaka šim raidījumam atrast citu moderatoru."Paldies par Jūsu raidījumiem @RIGATV24! Vai tomēr nevarētu piemeklēt raidījumam par karu Ukrainā piemērotāku vadītāju - @AnsisBogustovs mūžīgā līdzijušana krieviem un žēlabas par krievu zaudējumiem ir pretrunā raidījuma saturam. Šovakar atkal! Nu cik var!"

Gaismā tiek celtas arī ģimenes locekļu nodarbošanās: "Bogustova meita ir prokrieviskās partijas "progresīvie" deputātes Simanovskas palīdze, bet tas netraucē viņam tēlot neatkarīgu žurnālistu un meitas darbadevēju reklamēt"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas