Miljonārs Jūlijs Krūmiņš atklāj, kas mantos viņa impēriju

tautaruna.lv 7.septembris 2023, 2:30
 
Jūlijs Krūmiņš / Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
Jaunākajā šova “Slavenības. Bez filtra” sezonā ik ceturtdienu skatītājiem būs iespēja vērot un iepazīties ar Latvijas vienu no ietekmīgākajiem miljonāriem, uzņēmēju Jūliju Krūmiņu. Sarunā ar Katrīnu Vasiļevsku, Krūmiņa kungs atklāj, pēc kādiem kritērijiem ir izvēlējies sava īpašuma mantinieku.

Sabiedrībā dēvētais Latvijas “Hjū Hefners” Jūlijs Krūmiņš šajā rudenī ir pieņēmis izaicinājumu un ir gatavs savu dzīvi parādīt kameru priekšā. Kā iepriekš noskaidrojām, pievienoties pašmāju realitātes šovam viņš piekritis mazbērnu dēļ, lai viņiem paliek kādas liecības par vectēva dzīvi. Nav noslēpums, ka Krūmiņš ir bagāts cilvēks, viņam šobrīd ir 15 mazbērni. Sarunā ar Katrīni, viņš atklāj, ka ir izvēlējies starp saviem bērniem sava biznesa un īpašumu mantinieku. Izvēle esot balstījusies uz audzināšanas metodēm un viņa bērna dotībām.

Tu paliec vecāks un tu sāc domāt, kas notiksies ar to naudu un īpašumiem, kas tev pieder, kad tu nomirsi un aiziesi. [..] Es jau sāku skatīties, domāt, kurš no bērniem vairāk spējīgs, ko organizēt, novadīt. Un šajā gadījumā, uzvarēja mana meita Maija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas