Gobzems ar skaļiem vārdiem negaidīti atgriežas Latvijā

tautaruna.lv 28.augusts 2023, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Aldis Gobzems, kas jau kādu laiku ar abiem bērniem dzīvo Spānijā, negaidīti ieradies Latvijā.

Kā zināms, Gobzems jau kādu laiku publiski konfilktē ar bijušo sievu un abu bērnu māti Kristu, vēstot gan par mēģinājumiem nolaupīt bērnus, gan par nodevību dzīvē.

Tagad Gobzems sociālajos tīklos vēsta, ka ir ieradies Latvijā.

"Es atgriežos. Nav variantu. Man jau nav variantu. Es atgriežos izmainīt dzīves ritējumu valstī. Es atgriežos radīt un piepildīt."

Tāpat viņš regulāri publicē video, kurā redzams, ka politiķis ir Latvijā.

"Lai slavēts tas vārds, kam zobens pretī stāv! Velniem jālej eļļa virsū! Viss, kas man derīgs, iziet caur mani. Viss, kas man neder, sadeg pie vārtiem!" viņš komentē Instagram publicēto video.

Kā vēstījām, Aldis Gobzems savos sociālajos tīklos skaidro attiecības ar bijušo sievu.

"Krista Gobzema. Drīzumā pasaule arī uzzinās, kā tu nozagi bērniem desmitiem, desmitiem tūkstošu eiro, tajā skaitā bērnu skolas naudu. Par šo bērnu naudu tagad arī uzdzīvo. Kā tu atteicies no bērniem juridiski. Kā vazājies apkārt un uzdzīvo nestrādājot par bērnu naudu citā valstī un nerūpējoties par bērniem pusgadu jau. Kā kopā ar mīļāko tagad mēģināji grupā vajāt bērnus un tos laupīt, jo nesmukums bija presē. Pasaule uzzinās, cik reizes pusgada laikā esi apvaicājusies par bērniem. Es pateikšu - nevienu, sociālajos tīklos rakstīja Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:43

Jaunākās diskusijas